Declarații șocante despre căsnicia Andreei Marin cu Ștefan Bănică!

Au 

separator
început să iasă la suprafață detalii neștiute din viața intimă a cuplului Ştefan Bănică şi Andreea Marin. Sabin, unul din foştii prieteni de familia ai acestora, a vorbit pentru o publicaţie din România, despre agresivitatea lui Ștefan Bănică.

Au  început să iasă la suprafață detalii neștiute din viața intimă a cuplului Ştefan Bănică şi Andreea Marin. Sabin, unul din foştii prieteni de familia ai acestora, a vorbit pentru o publicaţie din România, despre agresivitatea lui Ștefan Bănică.

Toată lumea, toți prietenii noștri apropiați, care au fost măcar o dată cu Bănică în vacanță, nu cum am fost noi de șapte ori, și am făcut nu știu câte Revelioane și Crăciunuri împreună, știu că o jignea și o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în fața ei, începea și o umilea. Și dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toți prietenii știau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut și nu ar fi ieșit cu minciunile acelea la Antena (n.r. – Ștefan Bănică a vorbit vineri la „Acces direct”), probabil că nu aș fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aș vrea să știe lumea cât de ipocrit este”, a mărturisit Sabin Ivanof.

Soțul Simonei Patruleasa susține că bătăile încasate de Andreea Marin durează de la începutul căsniciei și că artistul își ieșea din fire chiar și când se aflau în vacanțe. „Ultima noastră vacanță împreună a fost prin 2010. Din 2011 nu am vrut să mai ies cu el, că era un idiot. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. El voia mereu să meargă cu 2-3 cupluri în vacanță și când ajungea acolo se purta cu nevastă-sa execrabil, pleca singur, dacă noi eram la plajă el era la mall, dacă noi eram la mall, el era la sală, deci singur – singur, pur și simplu”.

Întrebat cum reacționa Andreea Marin în acele situații și dacă a văzut-o vreodată cu vânătăi, Ivanof a răspuns:

” Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de față cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă și când venea acasă spunea că divorțează. Problemele cu agresivitatea față de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanță la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee și Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund. Era la începutul căsniciei, nu zic să fie lapte și miere, dar măcar un pic de respect„, a adăugat Sabin.

Sursa

Momente de panică pentru Smiley! I s-a făcut rău înainte de a urca pe scenă!
Articolul anterior
Elena Grosu vrea să vadă în fiecare zi câte o femeie îmbrăcată în rochiile ei!
Articolul următor
Alte articole interesante