Dezvăluiri despre viața Annei Lorak

Săptămâna trecută, în cadrul proiectului ”Пусть Говорят”, interpreta Anni Lorak și-a deschis în premieră sufletul în fața fanilor.

separator

Este pentru prima dată când vorbește despre sărăcie, fratele care nu mai e în viață și emoțiile adunate la internatul pentru copii.   

Ani-Lorak-3

Tânăra Carolina Cuioc s-a născut în orășelul Cernăuți. De la 8 ani o imita la perfecție pe Alla Pugaciova, dar nimeni, în afară de fratele Serghei, nu i-a luat în serios aptitudinile. Fratele Serghei însă nu a reușit s-o vadă pe scena mare, deoarece a decedat în Afganistan.

1 4 7

Trăiau într-o sărăcie lucie…

Tatăl îi părăsise, iar mama nu mai avea forțe să lege o zi de alta. Așa, viitoarea vedetă a ajuns alături de frații săi în internat.

A.L:  “Unii copii din internat erau acolo deoarece părinții erau la închisoare sau alcoolici, noi am ajuns pe mâinile educatorilor deoarece mama nu dispunea de timp și de bani ca să să aibă grijă de noi”.

Întrebată dacă își mai amintește de ziua în care a intrat pe ușile internatului, Anni    a spus: ” M-am bucurat foarte mult. Deoarece frații mei deja erau acolo, iar eu rămăsesem singură acasă. Și mă gândeam când oare voi pleca și eu cu ei. Cât ar părea de straniu, acolo era interesant, acasă  îmi era urât. Atunci eram fericită, nu înțelegeam ce înseamnă acest lucru. Tot ce îmi doream era să fiu alături de frații mei”.

2

A stat 5 ani la internatul pentru copii și 3 ani la o școală internat pentru fete. În acea perioadă a început să cânte. Primul care a observat-o a fost cântărețul Iurie Nicolaev, el fiind și cel care a încurajat-o să-și dezvolte aptitudinile vocale.

8Tatăl n-a avut ocazia să vadă cum crește și se dezvoltă ca personalitate fiica sa.

Ani la rând artista nu s-a putut vedea cu el, deoarece mama era împotrivă.

Acesta, fiind într-un reportaj prezentat în emisiunea lui Malahov, a declarat următoarele:

“Am fost împotrivă ca mama ei s-o dea la internat. Eu aveam posibilitatea s-o cresc, însă mama ei nu mi-a permis. Nu aș vrea să o judec, deja nu se mai poate face nimic”.

0F3M74021 5 10 1454
1308157283_ani_lorak_dochka_sofiya_3
ani_lorak_wedding_dress_turkey_21

Interviul integral îl puteți vedea mai jos.

Nunţi celebre: Natalia şi Serj Kuzenkoff ( Video)
Articolul anterior
Pâinea din făină de seminţe de struguri!
Articolul următor
Alte articole interesante