Diana Dumitrescu, absolut goală!

Diana Dumitrescu a apărut goală într-un pictorial incendiar.  Actrița, care joacă în

separator
Îngeri pierduți” de la Acasă TV, a acceptat, în exclusivitate pentru FHM, să fie fotografiată de fostul său soț, Ducu Ion!

Diana Dumitrescu, absolut goală!

Deși Diana și Ducu s-au separat în luna iunie a anului trecut, cei doi au rămas în relații de prietenie și au colaborat ulterior pentru mai multe proiecte.

Diana Dumitrescu, absolut goală!fhm-527-copy-300x450 fhm-341-copy-300x450 Diana Dumitrescu, absolut goală!Diana Dumitrescu, absolut goală!
fhm-662-copy-674x450

Actrița nu este la prima apariție de acest fel. În trecut, ea a pozat provocator într-un alt pictorial, realizat tot de fostul ei soț.

Sursa 

Putin îi minte pe ruși că în Occident e ”criză alimentară” și ”se mănâncă napi în loc de roșii”

Dictatorul rus, Vladimir Putin, a afirmat, joi, la un congres din Rusia al industriașilor și întreprinzătorilor, că „țările occidentale se confruntă cu o penurie de alimente și că sunt forțate să renunțe la unele alimente” din cauza sancțiunilor impuse Rusiei după invadarea Ucrainei, scrie digi24.ro.

Evenimentul la care a participat dictatorul de la Moscova, Congresul Uniunii Industriașilor din Întreprinzătorilor din Rusia, este cea mai mare societate de afaceri din țară și în consiliul său de administrație sunt faimoși miliardari ruși.

„S-a ajuns până acolo încât lideri din ţările occidentale le recomandă cetăţenilor lor să consume napi în loc de salată şi roşii. Napul este un produs bun, dar până şi pentru napi vor trebui să vină tot la noi. Nivelul recoltei noastre este mult mai mare decât cel al vecinilor noştri din Europa”, a spus Putin, mințind despre o așa-zisă „criză alimentară” în Occident.

Putin a vorbit și despre impunerea sancțiunilor împotriva Rusiei după ce aceasta a invadat Ucraina. „La acea vreme, analiştii străini au prezis o depresie şi un declin al sectorului de consum, au promis rafturi goale, o penurie masivă de bunuri, un eşec al sectorului serviciilor, dar viaţa a decis altfel”, a spus el.

În acest context, Vladimir Putin a afirmat că ţărilor occidentale „le va fi greu să se lipsească de îngrăşămintele ruseşti pentru a-şi creşte producţia”, declarând că în privinţa sancţiunilor occidentale situaţia seamănă, în general, cu proverbul „cine sapă groapa altuia cade chiar el în ea”.

Dictatorul rus a încercat să-i asigure pe cei mai importanţi reprezentanţi ai comunităţii locale de afaceri că investiţiile lor actuale în economie „se vor compensa triplu” în viitor, în ciuda sancţiunilor occidentale care au schilodat economia statului agresor. Potrivit lui Putin, în ciuda sancţiunilor occidentale, în ţară există „oportunităţi mari în orice domeniu de activitate şi pentru toate afacerile”, cerându-le miliardarilor ruşi „să nu se axeze doar pe obţinerea de profit, ci şi pe binele public” – să construiască drumuri, spitale şi facilităţi sociale.

Înainte de vizita lui Putin la RSPP, 15 persoane au demisionat din consiliul de administraţie al Uniunii, printre care miliardarii Araz Agalarov (proprietarul grupului Crocus), Leonid Fedun (coproprietar al Lukoil) şi Alişer Usmanov (coproprietar al MegaFon şi Metalloinvest), conform The Moscow Times, citat de Agerpres.

Kremlinul ceruse, anterior, o contribuţie „voluntară” de 300 de miliarde de ruble la buget din partea marilor oameni de afaceri care fac parte din RSPP. Aceasta ar consta într-o taxă de 5% pe profiturile excedentare, a declarat, joi, ministrul de finanţe Anton Siluanov.

Chiar dacă autorităţile ruse au evitat o prăbuşire a economiei în general pe fondul sancţiunilor, situaţia nu este nici pe departe atât de optimistă precum doreşte să o prezinte Kremlinul. Economia Rusiei se va contracta cu 3% în 2023, anunţase la sfârşitul lunii februarie agenţia internaţională de rating Moody’s în prognoza sa pe termen mediu. Sancţiunile în vigoare vor reduce în continuare potenţialul de creştere al Rusiei, aflat deja la un nivel scăzut, de 1,6%, potrivit publicaţie Forbes.

Polonia anunță că trimite Ucrainei patru avioane MiG-29 ”chiar în acest moment”

Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, a anuntat, joi, dupa o intalnire cu noul presedinte al Cehiei, Petr Pavelm ca tara sa va trimite in Ucraina patru avioane MiG-29 „in zilele urmatoare”, scrie aktual24.ro.

Cehia si Polonia sunt tari care se afla in avangarda absoluta atunci cand vine vorba de sprijinul acordat Ucrainei, a declarat presedintele Andrzej Duda, intr-o conferinta de presa dupa intalnirea cu presedintele ceh. Varsovia este prima capitala straina pe care generalul Petr Pavel a vizitat-o dupa preluarea mandatului.

In timpul conferintei, presedintele Andrzej Duda a fost intrebat despre avioanele de vanatoare MiG-29, pe care, asa cum a anuntat anterior premierul Mateusz Morawiecki, se asteapta ca Polonia sa le predea Ucrainei in termen de 4-6 saptamani.

„Este vorba despre (avioanele) MiG-29, care sunt inca aparate active in apararea aeriana a tarii noastre. Intr-adevar, o astfel de decizie a fost luata la nivelul autoritatilor de stat. Se poate spune cu siguranta ca trimitem literalmente aceste MiG-uri in Ucraina chiar in acest moment. In prezent, mai avem inca o duzina de aceste MiG-uri. Acestea sunt MiG-uri pe care le-am preluat la inceputul anilor 1990 de la armata est-germana. Acestia sunt ultimii lor ani de functionare, in functie de capacitatile lor tehnice”, a declarat presedintele, citat de RP.

„Vom preda Ucrainei patru avioane in stare de functionare deplina in urmatoarele zile. Restul avioanelor sunt in curs de intretinere, sunt pregatite”, a adaugat el, fara a preciza numarul exact de avioane MiG-29 pe care Polonia le va preda Ucrainei.

„Locul lor va fi luat de avioane FA-50 nou livrate din Coreea de Sud, primele fiind asteptate pana la sfarsitul anului. Si apoi escadrile de avioane F-35”, a subliniat el.

„In urmatorii ani, tot acest stoc (de avioane de lupta) va fi suplimentat, modernizat, dar vom avea si forte aeriene suplimentare, sub forma unor avioane de lupta supermoderne”, a conchis el.

Italian mort pentru o floare de mimoză pe care voia s-o dăruiască soției sale

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, Domenico Moriconi, a murit în timp ce încerca să ia o ramură de mimoză pe care să i-l dăruiască soției sale. Tragedia a avut loc pe 9 martie în apropierea casei sale din Marsciano, provincia Perugia.

Potrivit reconstituirii, bărbatul încerca să ajungă la o plantă de mimoze care crește în fața casei sale, dar s-a aplecat prea mult și a căzut, lovindu-se la cap.

În ciuda eforturilor echipajului de ambulanță, care a ajuns imediat la fața locului, bărbatul a murit la scurt timp după accident, informează Fanpage.

Transportat de urgență la spitalul din Perugia și internat în secția de terapie intensivă de la „Santa Maria della Misericordia”, Domenico nu și-a mai revenit niciodată. În urma căderii, el a suferit un traumatism cranian care i-a pus capăt vieții.

Procuratura a dispus o autopsie, luând în considerare și posibilitatea unui atac de cord, dar nu există îndoieli cu privire la cauza morții.

Comunitatea locală este devastată de pierderea unui pensionar iubit și respectat de toți cei care îl cunoșteau.

Mimoza este una dintre cele mai iubite flori în Italia și se dăruiește, în general, cu ocazia zilei de 8 martie.

Vezi cum a evoluat stilul Dianei Grigor!
Articolul anterior
Concurenţii de la “MasterChef”, înjurați și jigniți!
Articolul următor