Dicaprio, Stallone, Douglas pe jumătate ruși?

Numeroase vedete din cetatea filmului american au origini rusești

separator
și ukraineşti. Mai jos vezi cine sunt acestea.

Leonardo Dicaprio

Acesta a declarat într-un interviu că pe jumătate este rus. Mama sa fiind fiică a doi emigranți din Rusia, iar bunica sa, Elena Smirnova, a plecat în Germania din URSS acum 50 de ani.

Леонардо Ди Каприо

Michael Douglas

Tatăl cunoscutului actor, Michael Douglas, Issur Danilovici Demskii, a jucat un rol important în istorie. Acesta s-a infiltrat în rândul flotei japoneze, pentru a ajuta Imperiul Rusesc să câștige rozboiul. După care a fugit în America și și-a schimbat familia din Demski în Duglas.

Michael Douglas

Steven Spielberg

Bunelul și bunica regizorului s-au născut în Rusia. Iar bunelul de pe linia mamei a trăit în Odesa în perioada anilor 1884. Steven nu o dată a recunoscut în presă că se simte pe jumătate rus.

Steven Spielberg

Harrison Ford

Bunica actorului este originară din Minsk. Ea a părăsit țara natală în 1907 și a pelcat în SUA unde l-a întâlnit pe bunelul actorului și s-au căsătorit. Bunelul era evreu, așa că Harrison se consideră rus, evreu și american.

Harrison Ford

Dustin Hoffman

Părinții lui Dustin s-au născut în Kiev, iar în perioada revoluției au fugit în America.

85th Annual Academy Awards - Arrivals

Sylvester Stallone

Chiar dacă Sylvester s-a născut în New York, mama a trăit în Odesa. Mama actorului chiar și acum își caudă rudele pierdute.

s

Mila Kunis

Milena Markovna Kunis s-a născut în orașul Cernăuiți, Ukraina. Doar că în 1991 părinții s-au mutat în Los Angeles.

Mila Kunis

Milla Jovovich

Milla a trăit o perioadă în Kiev. Până la vârsta de 3 ani, când părinții s-a mutat în Sacramento. Acolo mama lucra ca servitoare în casele unor oameni bogați. Ea fiind și cea care a sfătuit-o pe Milla să facă actoria.

Milla

Spaima de a fi părăsit
Articolul anterior
Probleme cu alcoolul în familia Nicoletei Luciu!
Articolul următor
Alte articole interesante