Dima Bilan îl pune la punct pe Timati: ” Taci și ia niște calmante”

După ce Timati l-a acuzat pe Dima Bilan că s-ar fi drogat în timpul unui concert  în Nijnii Novgorod, Iana Rudkovskaia a anunțat că Bilan va face o expertiză, apoi îl va da în judecată pe rapper.

separator

Bine că în Codul Penal este un punct despre calomnie. Timati va răspunde pentru cuvintele sale în fața legii. În plus, Dima este gata să fie supus unei expertize medicale pentru a pune toate punctele pe i„, a declarat producătorul lui Dima Bilan pentru super.ru

Și Dima Bilan a venit cu o replică la adresa rapper-ului:

”Bârfele vin de la oamenii psihologic dezechilibrați și isterici sau de la cei care vor să-și facă PR pe seama altcuiva. Am observat că faci parte din această categorie. Atunci când mă sunai și îmi propuneai “Dima, hai să facem un duet”, eu te respingeam politicos.Creațiile tale nu-mi păreau calitative și nici interesante. Scuze, nu am vrut să te jignesc. Dacă ai uitat sau nu știi ce înseamnă turnee, nopți nedormite, filmări, concerte, pur și simplu taci și ia niște calmante!”.

Culmea aberației! Un fotomodel ucrainean, pe lista persoanelor căutate de Rusia, după ce a pozat topless în Piața Roșie din Moscova

Adaugă comentariu Distribuie Ucraineanca Lolita Bogdanova, 24 de ani, alias „Lola Bunny”, un model care are cont pe platforma de conținut pentru adulți OnlyFans, este căutată de autoritățile ruse pentru fotografiile postate în 2021, în fața catedralei din Piața Roșie, relatează agenția rusă de stat RBC citată de libertatea.ro.


Bogdanova a șters filmarea din fața catedralei din Piața Roșie și a cerut scuze pentru că i-a jignit pe credincioși. A precizat că videoclipul stânjenitor „a fost făcut cu câțiva ani mai devreme și a fost încărcat online de altă persoană”.

Vicepreședintele Departamentului Sinodal al Patriarhiei Moscovei pentru relațiile dintre biserică, societate și mass-media, Vahtang Kipșidze, a insistat că „trebuie să dea dovadă pocăință activă” și s-a îndoit de sinceritatea scuzelor Bogdanovei. Ea nu a fost reținută, dar a semnat un acord de a nu părăsi Rusia în așteptarea unei anchete complete. Cu toate acestea, se presupune că a plecat de la Moscova în SUA, potrivit Moskovski Komsomoleţ, de vreme ce a fost trecută pe lista persoanelor urmărite.

Bogdanova, originară din Makiivka, acum în Ucraina ocupată, este căutată în temeiul articolului privind „acțiuni publice care exprimă o lipsă de respect clară față de societate și comise cu scopul insultării sentimentelor religioase ale credincioşilor”.

Potrivit articolului din Codul Penal rus, ea riscă până la un an de închisoare.


Rusia interzice comercializarea cărților unor autori consacrați, printre care Platon și Dostoievski

Presa independentă din Rusia a obținut confirmarea existenței unei liste cu cărți interzise spre comercializare în unul dintre cele mai mari magazine-online din Rusia – Megamarket – sub pretextul că ar face propaganda pro-LGBT, scrie Radio Chișinău.

Lista conține 252 de cărți, inclusiv ale unor autori ruși. În particular, au fost interzise unele lucrări ale lui Platon, Giovanni Boccaccio, Fiodor Dostoievski, Vladimir Sorokin, Stephen King, Marcel Proust, Stefan Zweig, Julio Cortazar, Virginia Woolf, Donna Tartt, Chuck Palahniuk, Haruki Murakami, Paulo Coelho, John Irving ș.a.

Sursa citată precizează că lista a fost întocmită încă în anul 2022, imediat după ce a fost adoptată „legea anti-LGBT”, dar restricțiile au început să fie aplicate recent. Inițiativa interzicerii cărților menționate aparține Asociației companiilor de retail online (AKIT), o organizație ce reunește cele mai influente magazine online din Rusia.

Amintim că în anul 2022, Vladimir Putin a semnat o lege care extinde legea privind promovarea a ceea ce Moscova descrie drept „propaganda LGBT”, interzicând practic orice exprimare în public a identității homosexuale în Rusia.

Noua lege extinde ceea ce Rusia descrie drept „propagandă LGBT”, aceasta cuprinzând acum orice acțiune sau răspândirea oricărei informații care este considerată drept o tentativă de a promova homosexualitatea în public, în mediul online, în filme, cărți sau publicitate.

Mama lui Aleksei Navalnîi dă autoritățile ruse în judecată

Liudmila Navalnaia a intentat miercuri un proces pentru „inacțiunea comisiei de anchetă de a elibera cadavrul lui Aleksei”, potrivit lui Ivan Jdanov, directorul Fundației Anticorupție fondată și condusă de opozantul rus, care a murit vineri, într-o colonie penitenciară, relatează CNN citată de libertatea.ro.

Presa de stat rusă a relatat miercuri că tribunalul orașului Salekhard din Cercul Arctic a primit „o plângere” de la Liudmila Navalnaia cu privire la „acțiuni și decizii ilegale”, dar nu a precizat pe cine sau ce entitate a acuzat și nici detalii despre presupusele acțiuni. Audierea va avea loc cu ușile închise și este programată pentru 4 martie, a precizat instanța pentru agenția de stat TASS. După deces, anchetatorii au anunțat-o pe mama lui Navalnîi că au mutat cadavrul fiului ei la o morgă din Salekhard. Dar când ea și avocatul lui Navalnîi au ajuns la morgă weekendul trecut, li s-a transmis că trupul nu era acolo. Acestora s-a interzis accesul la morgă de cel puțin două ori, potrivit purtătorului de cuvânt al lui Navalnîi, Kira Iarmiș.

Marți, mama lui Navalnîi a lansat un videoclip în care i se adresează direct președintelui rus. „Fac un apel la tine, Vladimir Putin, decizia depinde doar de tine. Lasă-mă să-mi văd în sfârșit fiul”, spune Liudmila Navalnaia pe filmare. „Cer ca trupul lui Aleksei să fie predat imediat, astfel încât să-l pot îngropa omenește”, a adăugat ea. Anchetatorii ruși le-au transmis familiei și avocaților lui Navalnîi că nu-i vor elibera trupul timp de cel puțin două săptămâni, întrucât efectuează un „examen chimic” pentru a determina cauza morții sale.

Navalnîi, în vârstă de 47 de ani, a murit vineri într-o colonie penitenciară aflată la aproximativ 65 de kilometri de Cercul Arctic, unde ispășea o pedeapsă de 19 ani de închisoare pentru acuzații de „extremism”, pedeapsă considerată pe scară largă drept una politică. Aleksei Navalnîi a fost arestat în ianuarie 2021 direct de pe aeroportul din Moscova când s-a întors în țară după ce a primit tratament în Germania pentru că a fost otrăvit cu Noviciok, tentativă de omor pusă pe seama Kremlinului.

Aliații lui Navalnîi și țările occidentale au dat vina pe autoritățile ruse pentru moartea lui, acuzații pe care Kremlinul le-a numit „absolut nefondate și vulgare”.

4 reguli de frumusețe de la Kornelia Ștefăneț
Articolul anterior
Marius: “Avem un conflict de la moștenirea casei bunicii, decedată recent…”
Articolul următor