Dom-2 revine cu un nou format

Se pare că produsătorii revin la această emisiune doar că în un alt format. Pe data de 19 aprilie DOM 2 va reveni pe canalul YU TV, din Rusia. Deși au încercat să aducă fostele vedete, se pare că acestora nu le-a reușit.

Cea mai mare noutate este faptul că Olga Buzova nu va mai fi prezentatoarea emisiunii. Anunțul a fost făcut chiar de ea:”Povestea mea din DOM 2 s-a încheiat. Recent s-au început filmarile dar fără mine. După mai multe analize am decis să pun punct celor 17 ani.

Au fost niște ani incredibili, am trăit cu adevărat, am iubit cu adevărat.”

Victime în masă! Un pod de peste 2,5 km din SUA s-a prăbușit după ce a fost lovit de un vapor uriaș

Podul Francis Scott Key din Baltimore, Maryland, s-a prăbușit, marți, după ce a fost lovit de un vapor.  

UPDATE Nava de containere care s-a ciocnit marţi de un pilon al podului Francis Scott Key din Baltimore era închiriată de Maersk şi transporta marfă de la clienţi, a declarat compania daneză de transport maritim pentru CNN, scrie stirileprotv.ro.

Compania, al cărei nume complet este A.P. Moller – Maersk, a precizat că niciun membru al echipajului şi personalului companiei nu se mai află la bordul navei. Aceasta a precizat că nava, care se numeşte DALI, este operată de compania de nave charter Synergy Group.

Vasul naviga sub pavilion Singapore.

„Urmărim îndeaproape investigaţiile efectuate de autorităţi şi Synergy şi vom face tot posibilul pentru a ne ţine clienţii informaţi”, se arată în comunicatul Maersk.

UPDATE Guvernatorul statului Maryland, Wes Moore, a declarat stare de urgenţă în urma prăbuşirii podului Francis Scott Key din Baltimore.

„Am declarat stare de urgenţă în Maryland”, a anunţat Wes Moore, guvernatorul statului în care se află Baltimore, într-un comunicat.

Poliţia din Baltimore a declarat că nu există nicio dovadă că ciocnirea navei care a provocat prăbuşirea podului Francis Scott Key a fost intenţionată, dar Casa Albă „monitorizează îndeaproape” situaţia, relatează CNN.

„Nu există absolut niciun indiciu că ar fi vorba de terorism, că acest lucru a fost făcut intenţionat”, a declarat şeful Richard Worley într-o conferinţă de presă.

FBI a declarat că se alătură anchetei privind cauza coliziunii.

UPDATE Condiţiile de îngheţ şi vizibilitatea limitată la locul prăbuşirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea „reprezenta un motiv de îngrijorare” în timp ce echipele de salvare caută cel puţin 20 de persoane.

UPDATE Poliţia oraşului Baltimore a confirmat pentru BBC că este posibil să existe oameni în apă după prăbuşirea podului Key.Echipele de intervenţie de urgenţă caută cel puţin şapte persoane despre care se crede că se află în apă, a declarat Kevin Cartwright, directorul de comunicare al Departamentului de pompieri din Baltimore, pentru Associated Press, în jurul orei locale 3 dimineaţa (9:00, ora României).„În acest moment ne concentrăm asupra încercării de a salva şi recupera aceste persoane”, a declarat Cartwright. El a spus că este prea devreme pentru a şti câte persoane au fost afectate, dar a numit prăbuşirea un „eveniment în curs de desfăşurare cu victime în masă”.Cartwright a mai spus că se pare că există „unele încărcături care atârnă de pod”, creând condiţii nesigure şi instabile, şi că, în consecinţă, echipele de intervenţie de urgenţă operează cu prudenţă.„Aceasta este o urgenţă gravă”, a declarat oficialul.În urma incidentului, podul de peste 2,5 km a fost închis pentru transport, a transmis  Autoritatea de transport din Maryland pe Twitter.

În jurul orei locale 01:30 (05:30 GMT), un apel la 911 a raportat un incident în zona podului Francis Scott Key.Kevin Cartwright, directorul de comunicații al Departamentului de pompieri din Baltimore, a confirmat că podul a fost lovit de „un vas mare”, ceea ce a dus la prăbușirea acestuia în râul Patapsco.

El a mai spus că „până la șapte persoane și mai multe vehicule” au căzut în râu. În prezent, există o operațiune de salvare în curs de desfășurare, scrie BBC. Nu există informații despre victime după ce podul s-a prăbușit în această dimineață.

Kate Middleton, victima unui blestem necruțător? Safirul cu piatră albastră primit de la Prințul William, încărcată de energii negative și multă durere

Vestea șocantă dată vineri de Kate Middleton, prințesă de Wales și, totodată, soția moștenitorului coroanei britanice, a dat naștere unui val de speculații. Chiar dacă multe dintre ele nu sunt neapărat noi, acestea vin într-un moment extrem de sensibil pentru Casa Regală Britanică, afectată de două crize în mai puțin de două luni, scrie realitatea.net.

Prima dintre ele a fost generată de anunțul de la începutul lunii februarie, potrivit căruia Regele Charles (75 de ani) a fost diagnosticat cu cancer și primește tratament. Ulterior a venit mesajul lui Kate, care a anunțat, pe 22 martie, că a început tratamentul inițial după un diagnostic de cancer, boală pe care a descoperit-o în urma unor teste de rutină. Unii cred că ar putea exista o legătură între inelul de logodnă pe care aceasta l-a primit de la Prințul William în 2010 și boala pe care a descoperit-o 14 ani mai târziu. Totul, din cuza unui blestem nemilos ascuns în frumoasa bijuterie. 

Inelul de logodnă primit de Kate Middleton se întâmplă să fie un articol care a fost transmis de la regretata Prințesă Diana. Este un safir albastru înconjurat de diamante montate în aur alb.

Deși această comoară de familie este foarte dragă inimii Prințului William – a fost inelul de logodnă al mamei sale – superstițioșii ar putea crede că Kate, având 28 de ani la vremea respectivă, nu ar fi trebuit să îl accepte niciodată, relatează CNN.

Și asta nu pentru că nu ar fi vrut să se căsătorească cu prințul ei fermecător (la propriu), ci pentru că unii cred că bijuteriile pot fi blestemate.

Istoria a demonstrat-o. O altă piatră mare albastră – și aici vorbim despre diamantul Hope – nu a adus noroc membrilor Familiei Regale Franceze. Ludovic al XVI-lea și Maria Antonieta au fost ultimii membri regali care s-au bucurat de piatra înainte de a fi furată și de a-și pierde capetele.

Chiar dacă nu toată lumea crede în astfel de superstiții, sunt însă și persoane care sunt de părere că bijuteriile pot fi blestemate. Conform unei astfel de legende, inelele de logodnă ar purta energia căsătoriei din trecut. Cu alte cuvinte: aduce ghinion să moștenești un inel care a aparținut unui cuplu ce a avut parte de o căsnicie nefericită.

Deci, în esență, Kate poartă inelul unei prințese ce a avut parte de numeroase probleme în căsnicie, ca să nu mai vorbim de sfârșitul tragic.

Sunt însă și persoane care nu cred în astfel de superstiții. Asta deoarece safirul este cunoscut ca având – printre proprietățile sale metafizice – și următoarele 3 însușiri:

– protejează împotriva celor răuvoitori, dezvăluindu-le vorbele și intențiile rele;

– ajută la înțelegerea mesajelor care provin de dincolo de capacitățile fizice de înțelegere, fiind utilizat în cadrul practicilor meditative (curăță meridianele energetice);

– potențează împlinirea visurilor și dorințelor materiale și menține bunăstarea odată atinsă;

Totodată, piatra safir este asociată cu zodiile Pești (safir albastru clasic), Taur (safir albastru deschis), Gemeni (safir galben) și Balanță (safir stea), fiind de asemenea piatra lunii septembrie. Această piatră se dăruiește se pare cu ocazia aniversărilor de 5 ani, 45, 65 sau 70 de ani.

Franța, primul stat din Europa care ridică nivelul de alertă antiteroristă, după atentatul de la Moscova

Premierul Gabriel Attal a anunţat duminică seara că ridică planul Vigipirate din Franţa – sistemul de alertă antiteroristă – la cel mai înalt nivel: „urgenţă atac”, în urma atentatului de la Moscova revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic, scrie stirileprotv.ro.

„Având în vedere revendicarea atentatului de către Statul Islamic şi ameninţările la adresa ţării noastre, am decis să ridicăm postura Vigipirate la cel mai înalt nivel: urgenţă de atac”, a anunţat Gabriel Attal la X, la finalul unui consiliu de apărare care a avut loc la Palatul Elysée, relatează Le Figaro, potrivit News.ro.

Planul Vigipirate fusese retrogradat la nivelul 2 („securitate sporită – risc de atac”) în ianuarie.

Sistemul francez de alertă teroristă are trei niveluri, iar nivelul cel mai înalt este activat în urma unui atac în Franţa sau în străinătate sau atunci când se consideră că ameninţarea unui astfel de atac este iminentă.

Acest nivel permite măsuri de securitate excepţionale, cum ar fi intensificarea patrulelor forţelor armate în locuri publice precum gările, aeroporturile şi locurile religioase.

Franţa este în această vară gazda Jocurilor Olimpice.

Cafea pe stomacul gol: ce efecte are?
Articolul anterior
Irina Rimes despre iubitul francez: „ Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el”
Articolul următor