După ce motto-uri se conduce Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la Românii au Talent!

Lorelai Moșneguțu, deținătoarea premiului cel mare de la Românii au Talent a șocat și a sensibiliazat o lume întreagă prin puterea, optimismul și sufletul său frumos. Cu siguranță, tânăra a devenit un exemplu demn de admirație și respect. De la acest înger putem să învățăm foarte multe, de exemplu cum să avem încredere în forțele proprii. Iată care sunt motto-urile după care se conduce Lorelai în viață:

separator

pozalorelai

“A fost un moment extraordinar. Nici acum nu realizez că am câştigat Românii au talent. Prima mea deviză a fost la 4 ani, sunt frumoasă, sunt deşteaptă şi voi ajunge celebră. Asta îmi repetam în fiecare zi în oglindă. Pentru fiecare problemă există cel puţin o soluţie.

A două mea deviză a fost la 7 ani- Cad de 10 ori şi mă ridic de 20 de ori. Ultima deviză este trăiesc fiecare clipă. Dacă ne dorim cu adevărat un lucru, putem face orice. Talentul muzical mi s-a descoperit la grădiniţă de către doamna educatoare. Niciodată nu am simţit marginalizare din partea oamenilor care m-au ajutat.

Scriu deja la a 11-a carte. Fac şi lucru manual. Dacă mă năşteam un copil sănătos, nu aş mai fi făcut aceleaşi lucruri, dar muzica ar fi rămas în continuare. Aş fi făcut altele, aş fi ieşit afară m-aş fi jucat. Eu iubesc tot ce este în jurul meu. Vreau ca la 18 ani, să fiu înfiată de mama Vio, până atunci nu se poate.”, a declarat Lorelai Moşneguţu pentru Revista Avantaje.

lorelaipozacinta

 

Recent, Lorelai a mărturisit într-o emisiune ce va face cu banii câștigați. Aceasta a hotărât că o parte din bani o va investi în studii, iar cealaltă parte, o va dona.

“O să studiez pedagogia la mine în Târgovişte. Cu banii câştigaţi o să-mi cumpăr un apartament cu mobilă personalizată, iar restul doresc să îi donez pentru copiii sărmani”, a spus Lorelai Moșneguțu.


Frații Meladze nu au părăsit astăzi Rusia! Informația apărută în presă este un FALS!

În această dimineață, în presa rusă au apărut informații potrivit cărora cunoscuții frații Konstantin și Valeri Meladze, ar fi părăsit azi Rusia pentru totdeauna și ar fi plecat în Franța. Informația este un fals, anunță interpretul rus Valeri Miladze.

Totodată, artistul, în vârstă de 56 de ani, a anunțat că nu a dat foc ordinului ”Artist al Poporului din Rusia”, primit pentru activitatea sa, așa cum scria presa, dar nici altor ”hârțoage” în ochii jurnaliștilor.

Presa mai scria că imperiul putinist ar fi fost scandalizat de gestul artiștilor.

Un cuplu din Ploiești a sărit direct pe geam, după ce a explodat bateria unui scuter: „Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează”

Un cuplu din Ploieşti, România, şi-a văzut moartea din cauza bateriei de la scuter. Acumulatorul, lăsat la încărcat, a explodat și a aprins tot apartamentul. Ca să se salveze, cei doi au sărit dezbrăcaţi pe geam. Norocul lor a fost că stăteau la etajul 1 şi au scăpat cu răni uşoare. 

Explozia puternică a zguduit în zorii zilei un bloc cu patru etaje din Ploieşti. Flăcările au aprins instantaneu un apartament aflat la etajul 1. Locatarii, un bărbat de 43 de ani şi partenera lui dormeau. Disperaţi s-au aruncat, fiecare pe câte un geam.

Florin Albu, proprietarul apartamentului: A bubuit atât de tare că tot apartamentul a luat foc, toată mobila. Într-o fracţiune de secundă, tot apartamentul a fost negru, nu mai vedeam nimic şi la primul geam pe care l-am văzut, am sărit pe el. Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează.

Cauza exploziei din Ploieşti este una neobişnuită

Florin Albu, proprietarul apartamentului: De la o baterie de scuter, numai aia era băgată în priză. 

Explozia a zguduit tot blocul. Vecinii au ieşit şi ei în fugă.

Costin Duţă, purtător de cuvânt SAJ Prahova: O femeie de 50 de ani care se pare că s-a aruncat de la etaj datorită panicii, aceasta prezenta un traumatism la nivelul braţului drept şi o arsură de gradul întâi la nivelul gâtului. 

Două apartamente din bloc au nevoie de renovări după deflagraţie.

Rusia își anunță triumful: Azovstal a căzut. Liderul Prokopenko, luat cu un blindat special

Kremlinul anunţă triumful: „Complexul este sub controlul nostru, liderul Prokopenko luat cu un blindat special”. La ieşire, ucrainenii au fost percheziţionaţi unul câte unul, au fost verificate şi tatuajele, scrie mediafax.ro.

Azovstal a căzut. Oţelăria, simbol al rezistenţei batalionului Azov şi oraşul martir Mariupol se află „în totalitate sub controlul forţelor armate ruse”, a anunţat seara Apărarea Moscovei, după ce ministrul Serghei Şoigu i-a comunicat preşedintelui Vladimir Putin „ sfârşitul operaţiunii şi eliberarea completă” a turnătoriei.

Evacuarea a durat 4 zile, timp în care 2.439 de soldaţi, cifră neconfirmată de ucraineni, s-au predat, aşa cum a ordonat Statul Major de la Kiev.

Imaginile video difuzate aseară de la Moscova arată armata rusă în timp ce, cu banderola albă şi faţa acoperită, efectuează percheziţii atente asupra ucrainenilor neînarmaţi în uniformă, aranjaţi la rând într-un loc deschis, în timp sunt dezbrăcat şi pentru a-şi verifica tatuajele.

„Sunt Termopilele secolului 21”, a declarat în ultimele zile şeful delegaţiei de negocieri, Mikhailo Podoliak. „Comandamentul superior militar a dat ordin să salveze vieţile soldaţilor şi să nu mai apere oraşul Mariupol”, a spus comandantul Azov Denis Prokopenko, în cel mai recent videoclip al său.

Apoi, el şi ceilalţi comandanţi, în frunte cu adjunctul său Sviatoslav Kalina Palamar şi comandantul Brigăzii 36 Marină, maiorul Serhi Volina, au trebuit să depună şi ei armele.

Moscova, seara, a anunţat cum însuşi Prokopenko a fost dus „cu un vehicul blindat special” în teritoriile controlate de Rusia. Acum, pentru Kiev va fi timpul pentru negocieri pentru încercarea unui schimb de prizonieri, care să se desfăşoare şi prin mediere internaţională.

În afara oţelăriilor şi a ei 11.000 de metri pătraţi de tuneluri construite în 1930, ruşii ar fi curăţat dărâmăturile teatrului Mariupol prin îndepărtarea cadavrelor. „Acum, nu vom şti niciodată câţi civili în Mariupol au fost efectiv ucişi de ruşi”.

S-a aprobat! Roaming la tarife naționale în Uniunea Europeană
Articolul anterior
O femeie din Dubăsari şi-a aruncat pruncul la gunoi deoarece tatăl copilului a abandonat-o
Articolul următor