Ei sunt copiii celor mai bogați oameni din lume!

Au părinți cu miliarde de dolari în bancă, iar ei le calcă încrezător pe urme. Copiii celor mai bogați oameni din lume sunt și ei cunoscuți, au afaceri de succes și un viitor asigurat.

separator

Anna Anisimova este fiica lui Vasili Anisimov și a fost de multe ori numită „Paris Hilton”  a Rusiei. Tatăl ei este președintele Federației de Judo din Rusia și deține o avere de aproximativ patru miliarde de dolari.În 2010 Anna s-a căsătorit cu producătorul de film Peter Scafer, iar anul acesta a devenit mămică.

Ei sunt copiii celor mai bogați oameni din lume!

Antoine Arnault este fiul lui Bernard Arnault, un businessman francez, care are o avere de 41 de miliarde de dolari. Antoine este director de comunicare pentru Louis Vuitton și jucător profesionist de poker.

Ei sunt copiii celor mai bogați oameni din lume!

Dylan Lauren este fiica lui Ralph Lauren, celebrul designer vestimentar, cu o avere de peste șapte miliarde de dolari. Ea este singura fiică a designerului, iar la 40 de ani conduce un lanț internațional de cofetării, Dylan’s Candy Bar, care a devenit o afacere de succes.

Ei sunt copiii celor mai bogați oameni din lume!

Isha Ambani are 22 de ani și este singura fiică a businessman-ului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India. Ea mai are doi frați cu care va împărți averea de peste 20 de miliarde de dolari. A studiat la Universitatea Yale și își dorește să preia afacerile tatălui său, atunci când acesta îi va permite.

 
Ei sunt copiii celor mai bogați oameni din lume!

Ivanka Trump este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar la vârsta de 32 de ani arată impecabil. Aceasta o moștenește pe mama sa, Ivana, iar talentul în a face bani l-a moștenit de la tatăl său, celebrul Donald Trump, alături de care conduce mai multe afaceri de succes. În 2009, s-a căsătorit cu Jared Kushner, a trecut la iudaism și are doi copii cu acesta.

 
Ei sunt copiii celor mai bogați oameni din lume!

Marta Ortega este fiica ex-președintelui grupului de afaceri “Inditex”, Amancio Ortega, care se află în topul celor mai bogați oameni din lume, cu o avere care se apropie de 40 de miliarde de dolari. Marta este împătimită de echitație, iar soțul său este jocheul Sergio Alvarez Moya. Cei doi sunt părinții unui băiețel, iar Marta se pregătește intens ca să preia lanțul de magazine pe care tatăl său îl deține.

 
Ei sunt copiii celor mai bogați oameni din lume!

Petra Ecclestone este sora mai mică a Tamarei și una dintre cele mai răsfățate fiice de miliardari. Pentru nunta  sa, Bernard Ecclestone a cheltuit 12 milioane de dolari. Ea și miliardarul James Stunt au devenit părinți anul trecut.

Ei sunt copiii celor mai bogați oameni din lume!

Sam Branson este fiul fondatorului Virgin Group, Richard Branson, care ocupă locul 255 în topul celor mai bogați oameni din lume, cu o avere de 4,2 miliarde de dolari. Sam, în vârstă de 28 de ani, a studiat la Oxford și își dorește să devină producător de filme documentare. Este un cunoscut prieten al prințului Harry al Marii Britanii, alături de care se afișează constant. În 2013, s-a căsătorit cu Isabella Calthorpe, o actriță britanică.

Ei sunt copiii celor mai bogați oameni din lume!

Tamara Ecclestone este una dintre cele două fiice ale lui Bernard Ecclestone, unul dintre cei mai bogați oameni din Europa, președintele Formula One Management și Formula 1 Administration . Tamara este prezentatoare TV și model și a fost de multe ori numită una dintre cele mai frumoase femei din lume. Anul acesta a devenit pentru prima oară mamă.

Ei sunt copiii celor mai bogați oameni din lume!

Vanisha Mittal este moștenitoarea magnatului indian Laksmi Mittal. Acesta ocupă un loc onorant în topul Forbes, cu o avere de peste 20 de miliarde de dolari, fiind proprietarul Mittal Group. Pentru nunta cu bancherul Amit Bhatia, din 2004, Lakshmi Mittal a cheltuit 60 de milioane de dolari, fiind considerată una dintre cele mai extravagante nunți din istoria recentă. Vanisha este un membru de nădejde în afacerile cu oțel ale tatălui său.

Ei sunt copiii celor mai bogați oameni din lume!

Sursa

Rusia amenință că va ataca Polonia. Motivul

Rusia a amenințat că va ataca Polonia dacă vor fi instalate arme nucleare NATO pe teritoriul acestei țări, într-o nouă declarație agresivă a regimului de la Kremlin, făcută de această dată de adjunctul lui Lavrov, Serghei Riabkov, scrie digi24.ro.

„Extinderea practicii misiunilor nucleare comune ale NATO – indiferent care ţară sau ţări s-ar alătura celor care iau parte deja la această practică – are caracter pur destabilizator. Şi în fapt ameninţător”, a afirmat oficialul regimului criminal de la Kremlin, statul agresor care a comis un rapt teritorial în Ucraina și de doi ani bombardează civili în această țară. 

Riabkov susține că practica misiunilor nucleare comune ale ţărilor NATO în apropierea graniţelor statului agresor „exacerbează ameninţările de securitate”. „Şi nu mă refer la desfăşurarea permanentă, care şi ea este intens discutată de demagogi de la Varşovia. De aceea, toţi acei politicieni care discută acum cu entuziasm despre o astfel de schemă în Polonia şi mai departe, din propriile lor motive, trebuie să înţeleagă: mutările în această direcţie nu vor contribui la securitatea Poloniei, ci facilităţile respective vor deveni cu siguranţă o ţintă.

Vor fi în prim-planul planificării noastre militare”, a insistat oficialul statului agresor. Riabkov s-a referit la discuţiile care au loc cu privire la desfăşurarea de facilităţi nucleare ale NATO în Polonia ca fiind o „chestiune în evoluţie”. Rusia urmăreşte îndeaproape cum tratează Polonia această problemă, a mai spus el. Într-un interviu publicat luni de cotidianul Fakt, preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a declarat că autorităţile poloneze au discutat în mod repetat cu SUA posibilitatea desfăşurării de arme nucleare în Polonia, în cadrul programului „nuclear sharing” al alianţei, adăugând că Polonia este gata să facă acest lucru dacă va fi necesar.

Noi reguli rutiere în UE! Șoferii care le încalcă vor fi depistați mai ușor

Parlamentul European a votat, miercuri, noi norme rutiere pentru țările UE. Eurodeputaţii au consolidat cooperarea transfrontalieră a statelor membre în investigarea încălcărilor normelor rutiere pentru a preveni comportamentul periculos la volan în străinătate, scrie digi24.ro.

A fost extinsă lista încălcărilor rutiere care declanşează investigaţii transfrontaliere, va fi o cooperare sporită între statele membre ale UE pentru aplicarea amenzilor şoferilor străini periculoşi. Ţara din UE în care regulile rutiere au fost încălcate va avea la dispoziţie 11 luni de la data încălcării pentru a emite o notificare. În plus, la cererea statului membru în care a avut loc încălcarea, ţara de reşedinţă a autorului încălcării poate prelua colectarea amenzilor rutiere, cu condiţia ca suma să fie mai mare de 70 euro şi să nu fi fost plătită după epuizarea tuturor opţiunilor legale. În condiţiile în care aproximativ 40% din încălcările transfrontaliere ale normelor de circulaţie rămân în prezent nepedepsite, deputaţii europeni au actualizat normele pentru a determina ţările UE să coopereze mai mult şi să se ajute reciproc în găsirea conducătorilor auto străini care au comis o încălcare, arată un comunicat de presă al Parlamentului European.

Noile norme obligă autorităţile naţionale să răspundă fără întârziere cererilor din partea unei alte ţări din UE şi în termen de cel mult două luni de la colectarea informaţiilor necesare. În plus, la cererea statului membru în care a avut loc încălcarea, ţara de reşedinţă a autorului încălcării poate prelua colectarea amenzilor rutiere, cu condiţia ca suma să fie mai mare de 70 euro şi să nu fi fost plătită după epuizarea tuturor opţiunilor legale.

Ce tipuri de încălcări ale normelor rutiere sunt vizate.

Normele actualizate vor extinde lista încălcărilor rutiere comise de conducătorii auto nerezidenţi care declanşează cooperarea transfrontalieră şi care pot duce la o amendă. Pe lângă încălcările actuale (excesul de viteză, conducerea sub influenţa alcoolului sau neoprirea la semaforul roşu), lista va fi completată cu elemente noi precum parcarea periculoasă, depăşirea periculoasă, încălcarea unei linii continue şi părăsirea locului unui accident.

Termen clar şi interdicţie pentru colectorii privaţi de datorii

Ţara din UE în care regulile rutiere au fost încălcate va avea la dispoziţie 11 luni de la data încălcării pentru a emite o notificare. Notificarea încălcării regulilor rutiere trebuie să includă momentul şi circumstanţele încălcării, precum şi informaţii privind modul de contestare a amenzii. La iniţiativa eurodeputaţilor, entităţilor private li se va interzice să ajute ţările UE să colecteze amenzi rutiere de la şoferii străini (după doi ani de la transpunerea normelor în legislaţia naţională).

Va fi înființat un portal online

Pentru a spori transparenţa şi a facilita punerea în aplicare a noilor norme, Comisia are sarcina de a crea un portal online care să conţină informaţii precum noile normele, opţiunile de recurs şi amenzile rutiere relevante. „Pentru a spori siguranţa rutieră, ţările UE trebuie să coopereze şi să dispună de instrumente eficiente de pedepsire a celor care încalcă regulile de circulaţie din străinătate. Normele actualizate vor contribui la realizarea acestui obiectiv, dar sunt benefice şi pentru conducătorii auto, care vor primi informaţii într-un interval de timp strict, într-o limbă pe care o înţeleg şi cu o descriere a procedurii de recurs. Interzicerea utilizării unor companii private pentru a încasa amenzile va proteja în mod eficace conducătorii auto împotriva escrocheriilor şi a scurgerilor de date cu caracter personal”, a afirmat raportorul PE, Kosma Złotowski (CRE, Polonia), conform sursei citate. Noile norme legate de schimbul transfrontalier de informaţii privind încălcările normelor de circulaţie care afectează siguranţa rutieră au fost adoptate de către Parlamentul European cu 570 voturi „pentru”, 36 voturi „împotrivă” şi 24 abţineri. După ce şi Consiliul le va aproba, ţările UE vor avea la dispoziţie 30 de luni pentru a se pregăti pentru punerea lor în aplicare.

O mamă și fiica ei au fost diagnosticate cu același tip de cancer, la o distanță de doar zece zile

O mamă din Anglia a trecut prin momente delicate după ce a fost diagnosticată cu cancer, dar coșmarul a venit abia zece zile mai târziu, când fiica ei a primit același diagnostic. Doi ani mai târziu, acestea au decis să-și spună povestea, atrăgând atenția asupra importanței cercetării din domeniu, scrie peroz.ro.

În 2022, Catherine Tudor a fost diagnosticată cu cancer de colon în stadiu al treilea. Zece zile mai târziu, fiica ei, Rihannon, a aflat că suferă de aceeași boală, dar într-un stadiu mai avansat.

„Când mama mi-a mărturisit că a fost diagnsoticată cu cancer am fost tristă. Îmi amintesc că mi-am spus că „probabil a avut ghinion, dar eu voi fi bine!”, a povestit ea potrivit People, adăugând: „Care ar fi fost șansele ca amândouă să fim diagnosticate cu aceeași boală la un interval de o săptămână?”

Rihannon, care locuiește în Cheltenham, Anglia, însă, nu doar că a primit același diagnostic, dar boala era într-un stadiu mai avansat. Mai exact, medicii i-au descoperit peste 20 de tumori în ficat și în plămâni, fapt pentru care a fost nevoită să înceapă imediat ședințele de chimioterapie și alte tratamente, în încercarea de a opri extinderea cancerului. 

Doi ani mai târziu, Rihannon continuă tratamentul împotriva cancerului, iar mama ei a fost declarată vindecată: „Am trăit un amalgam de emoții, dar sunt foarte puternică și pozitivă”, a mai declarat tânăra, într-un interviu la BBC, mărturisind că această gândire pozitivă a ajutat-o să depășească această perioadă.

„Când te gândești că poți să lupți cu boala, că poți să treci prin ea, corpul răspunde în aceeași manieră. Iar corpul meu, slavă Domnului, are un răspuns pozitiv de mai bine de doi ani, am avut numeroase tumori care au scăzut în dimensiune”, a povestit femeia.

Chiar dacă este foarte optimistă, ea a descris chimioterapia, radiațiile și operația ca fiind brutale. Tocmai de aceea, speră ca oamenii de știință să descopere alte tratamente, unele mai blânde.

„Cercetarea mă ajută să sper, să merg mai departe. Îmi doresc ca specialiștii să descopere alte terapii care să vină în sprijinul bolnavilor de cancer. Este vital”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Lucruri utile despre igiena intimă corectă
Articolul anterior
Limonadă din kiwi! Potolește-ți setea cu vitamine!
Articolul următor