El este cel mai sexy bărbat în viaţă

Actorul american Dwayne Johnson, supranumit ”The Rock”, a primit din partea jurnaliştilor de la revista People titlul de ”Cel mai sexy bărbat în viaţă”. Tot el este prezent în topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood.

separator

HOLLYWOOD - NOVEMBER 22: Actor Dwayne Johnson arrives at the "Faster" Los Angeles Premiere at Grauman's Chinese Theatre on November 22, 2010 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Cea mai sexy femeie din lume, cu sânii la vedere în stradă

Coperta acestui număr anual special al revistei People conţine o fotografie cu Dwayne Johnson, însoţită de textul ”dulce, inteligent şi bine sculptat”.

În vârstă de 44 de ani, starul hollywoodian, fost jucător de fotbal american şi fost campion de wrestling, are un fizic impresionant – o înălţime de 195 de centimetri şi o greutate de 111 kilograme.

Dwayne Johnson, născut pe 2 mai 1972, supranumit ”The Rock”, este un fost wrestler profesionist care a devenit un actor de succes. Primul rol principal al Johnson într-un film a fost acela din pelicula ”The Scorpion King”, în 2002. De atunci, el s-a remarcat într-o serie de filme cu mare priză la public, precum ”The Mummy Returns” (2001), ”The Game Plan” (2007), ”Get Smart” (2008), ”Journey 2: The Misterios Island” (2012), ”G.I. Joe: Retaliation” (2012). În ultimii ani, a fost unul dintre actorii principali din ultimele trei filme lansate în cadrul francizei ”Furios şi iute”, scrie realitatea.net.

În 2015, titlul de ”cel mai sexy bărbat în viaţă” a revenit fostului fotbalist englez David Beckham.

Putin: „Orice ţară care lansează un atac nuclear asupra Rusiei va fi ştearsă de pe faţa pământului”

Putin a declarat că Rusia nu are mandat să lanseze prima o lovitură nucleară preventivă, spre deosebire de Statele Unite, dar că armele hipersonice avansate ale Rusiei ar asigura că aceasta ar putea răspunde cu forţă dacă va fi vreodată atacată.

The West prepares for Putin's next moves as Ukraine war enters a new phase

Preşedintele rus Vladimir Putin a promis vineri că orice ţară care îndrăzneşte să atace Rusia cu arme nucleare va fi ştearsă de pe faţa pământului, notează Reuters.

Putin a declarat că Rusia nu are mandat să lanseze prima o lovitură nucleară preventivă, spre deosebire de Statele Unite, dar că armele hipersonice avansate ale Rusiei ar asigura că aceasta ar putea răspunde cu forţă dacă va fi vreodată atacată.

Cutremur în România, vineri seară. Cât de puternic și care sunt zonele afectate

Cutremur în România, vineri seară. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat ce magnitudine a avut și unde a fost simțit.

Imagine

În ziua de 9 decembrie 2022, la ora 17:36:01 (ora locală a României), s-a produs în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.2, la adâncimea de 129km.

Seismul de vineri seară a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: 86km E de Brașov, 98km S de Bacău, 99km NE de Ploiești, 108km V de Galați, 110km NV de Brăila, 148km N de București, 172km NE de Pitești, 177km SV de Iași, 199km E de Sibiu, 212km N de Ruse.

Papa Francisc a plâns în timpul unui discurs despre războiul din Ucraina „martirizată”

Papa Francisc nu şi-a putut reţine lacrimile în timp ce evoca războiul din Ucraina „martirizată”, cu prilejul unei ceremonii publice desfăşurate joi după-amiază în centrul Romei, informează AFP. Cu prilejul unei tradiţionale ceremonii omagiale dedicate Fecioarei Maria în cadrul sărbătorii Imaculata Concepţie, zi de sărbătoare legală în Italia, papa Francisc a mers în cursul după-amiezii de joi în apropiere de Piaţa Spaniei, până în faţa statuii Fecioarei Maria, care este instalată în vârful unei soclu înalt, informează Agerpres.

LA HUMANIDAD VIVE UNA TERCERA GUERRA MUNDIAL: PAPA FRANCISCO | Origen  Noticias

„Fecioară Neprihănită, aş vrea să-ţi aduc astăzi mulţumirea poporului ucrainean…”, a rostit suveranul pontif în timp ce îşi citea discursul stând în picioare, după care s-a întrerupt, copleşit de emoţie. Vizibil emoţionat şi cu ochii în lacrimi, papa Francisc a rămas apoi în tăcere timp de mai multe secunde, după care a fost aplaudat călduros de mulţimea prezentă.

Suveranul pontif şi-a reluat apoi discursul, sprijinindu-se de braţul fotoliului, dar rămânând în picioare: „… poporului ucrainean pentru pacea pe care o cerem de la Domnul de multă vreme”.

„Trebuie, în schimb, să-ţi amintesc din nou”, a continuat el cu vocea sugrumată încă de emoţie, „supliciul copiilor, al persoanelor vârstnice, al taţilor şi al mamelor, al tinerilor din această ţară martirizată care suferă atât de mult”. În rugăciunea Angelus oficiată la prânz în Piaţa Sfântul Petru, papa Francisc a evocat „dorinţa universală pentru pace, în special pentru Ucraina martirizată, care suferă atât de mult”.

Papa Francisc pledează neobosit pentru pace de la începutul invaziei ruse în februarie, un subiect pe care îl evocă frecvent în discursurile sale.

Stela Dănilă, despre shopping și stil vestimentar: „Marea mea slăbiciune sunt rochiile creion”
Articolul anterior
Unica Sport, alături de micii sportivi la „Maratonul Copiilor”
Articolul următor