Elena Udrea se mărită

Fiind prezentă la o slujbă religioasă, Elena Udrea a ținut buchetul și lumânarea. În plus, ea a etalat un inel de logodnă, iar apropiații spun că a fost cerută în căsătorie.

separator

Îmbrăcată în roz, politiciana ar fi trebuit să fie nașa cuplului format din Honorius Prigoană și Corina Bode, dar pe ultima sută de metri a renunțat la acest rol important în favoarea unor tineri, rămânând cu titlul de nașă onorifică. Motivul: nefiind căsătorită, nu poate cununa, scrie libertatea.ro.

La petrecerea care a urmat după cununia religioasă, Elena Udrea a afișat o altă ținută, de culoare argintie.

elena-udrea-petrecere-honorius-prigoana-465x620

Serviciile secrete ucrainene avertizează despre ”posibile provocări” ale Rusiei de 9 mai

Serviciile secrete ucrainene au avertizat duminica aceasta cu privire la „posibile provocări” ale Rusiei în ziua de 9 mai, când se marchează capitularea celui de-al Treilea Reich sau aşa-numita Zi a Victoriei asupra armatei naziste.

„Statul agresor alege date simbolice pentru provocările sale. Serviciile speciale ruse le pot pregăti pentru 9 mai pe teritoriul Federaţiei Ruse şi Belarus”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de informaţii al Ministerului Apărării, Andrii Iusov, pentru Ukrinform, notează Agerpres.

Iusov a adăugat că, din 2014, anul în care Rusia a anexat ilegal peninsula ucraineană Crimeea, Moscova foloseşte această strategie în jurul zilei în care se aniversează înfrângerea celui de-al Treilea Reich.

„Provocările serviciilor speciale ruse pot fi îndreptate împotriva populaţiei civile ruse la date importante, cum este 9 mai”, a avertizat Iusov.

Capitularea celui de-al Treilea Reich a fost semnată la Karlshorst, la periferia Berlinului, în noaptea de 8 spre 9 mai 1945, la câteva zile după sinuciderea în buncărul lor a lui Adolf Hitler şi a soţiei sale, Eva Braun, pe 30 aprilie.

Germania şi multe alte naţiuni europene marchează finalul conflagraţiei mondiale pe Vechiul Continent pe 8 mai, iar Rusia continuă tradiţia Uniunii Sovietice, aniversând data de 9 mai.

Tragedie într-un mall din Texas! Cel puţin nouă morţi într-un atac armat

Nouă persoane au fost ucise şi cel puţin alte şapte au fost rănite sâmbătă, în urma unui atac armat comis în afara mall-ului aglomerat Allen Premium Outlets, aflat la 40 de kilometri de Dallas, iar suspectul este mort, conform informaţiilor furnizate de poliţie, informează duminică Reuters, preluată de Agerpres.

Medical City Healthcare, care administrează 16 spitale în zonă, a declarat într-un comunicat că centrele sale de traumatologie tratau opt dintre victimele rănite, cu vârste cuprinse între 5 şi 61 de ani. Spitalul nu a precizat în ce stare se aflau victimele.

Atacatorul a fost anihilat la faţa locului de către un poliţist, a raportat postul TV WFAA, afiliat ABC, citându-l pe şeriful comitatului Collin.

„Mergea, practic, pe trotuar şi … trăgea cu arma”, a declarat pentru postul de televiziune un martor ocular.”Trăgea în toate direcţiile „.

În imaginile video din presa locală se văd ofiţeri de poliţie grăbind cumpărătorii să iasă din mall, în timp ce maşini ale poliţiştilor şi salvări erau parcate în apropierea intrărilor. Pe trotuarele din afara mall-ului se vedea sânge şi cearşafuri albe care acopereau ceea ce păreau a fi cadavre.

„Oamenii legii sunt la faţa locului la Allen Premium Outlets. O anchetă este în desfăşurare. Vă rugăm să evitaţi zona până la o nouă actualizare”, a scris Departamentul de Poliţie din Allen într-o postare pe Twitter.

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a calificat atacul armat drept o „tragedie de nedescris”, într-o declaraţie scrisă în care asigură că statul este pregătit să ofere orice asistenţă de care ar putea avea nevoie autorităţilor locale din Allen, o comunitate cu aproximativ 100.000 de locuitori.

Atacurile armate în locuri publice au devenit un fenomen obişnuit în Statele Unite, fiind înregistrate cel puţin 198 până acum de la începutul anului, cel mai mare bilanţ înregistrat până în acest moment al anului din 2016, potrivit Arhivei pentru violenţă armată.

Eroină! O femeie îngrijitoare din Italia a salvat viața bătrânei după ce casa a fost cuprinsă de flăcări

Un incendiu s-a înregistrat vineri seară, 5 mai, la Ivrea, lângă Torino, în locuința unei femei în vârstă de 92 de ani. Pensionara a fost trezită din somn și scoasă din casă de îngrijitoarea care se afla la etajul superior al casei.

095309607-eba5350b-a387-4aea-9687-c105d91df9d2

Ambele au fost transportate de urgență la spital după ce au inhalat fumul degajat de incendiul care a devastat locuința. Bătrâna a suferit arsuri la un picior, dar starea ei de sănătate nu este gravă.

Incendiul a avut loc în jurul orei 23:00, pe strada Aosta, la  numărul 73. Reacția promptă a badantei a fost esențială, menționează rotalianul.com, conform Giornale La Voce.

Circumstanțele exacte ale incidentului sunt încă investigate de autoritățile competente. Se pare că incendiul a fost provocat de o defecțiune la instalația electrică a casei. Focul ar fi pornit din dormitorul în care dormea ​​bătrâna.

Flăcările au cuprins patul femeii în vârstă, care a început să țipe, atrăgând atenția îngrijitoarei. Aceasta a alergat imediat la parterul locuinței, a îndepărtat-o pe bătrână de foc și a cerut ajutor. Datorită curajului și promptitudinii sale, o tragedie și mai mare a fost evitată.

Echipele de pompieri au sosit rapid la fața locului. Intervenția lor a durat toată noaptea.

Bătrâna a suferit arsuri ușoare la un picior, dar, din fericire, nu sunt grave. În prezent, atât ea, cât și îngrijitoarea, se află în stare stabilă și sunt sub supraveghere medicală.

Incendiul a provocat îngrijorare în comunitatea locală, care s-a mobilizat pentru a oferi sprijin și ajutor celor două victime. Ancheta privind originea exactă a scurtcircuitului este în curs de desfășurare, iar experții lucrează pentru a determina cauzele specifice ale declanșării incendiului.

În relatarea acestei tragedii, atenția se îndreaptă către eroismul îngrijitoarei curajoase, care și-a pus viața în pericol pentru a salva femeia în vârstă.

Ea ne reprezintă la „Golos Deti” din Rusia! Iuliana Beregoi:„ Nu pot trăi fară… muzică, internet și McDonald’s”
Articolul anterior
Carla’s Dreams a cântat o piesă de-a lui Smiley!
Articolul următor