Emoționant! O mamă ascultă cum bate inima fiului ei, în pieptul altui bărbat

O Femeie din Alaska l-a cunoscut pe tânărul care a beneficiat de inima fiului ei, mort într-un accident rutier. În ziua nunții, Becky Turner a avut parte de clipe memorabile. Soțul ei i-a spus că are o surpriză pentru ea, iar apoi un bărbat și-a făcut apariția. Acesta era cel care primise inima fiului ei.

separator
15014927590ab4cc4d


Fiul femeii, Triston, a murit în 2015, la doar 19 ani, iar familia a decis să-i doneze organele. Acum, în momentul în care Becky a îmbrăcat rochia de mireasă, soțul ei s-a gândit că acesta trebuie să fie prezent într-un fel la ceremonie.
Becky chiar a rezervat un scaun liber la ceremonie, în memoria fiului ei, pe care era următorul mesaj:

„Sunt în rai în ziua nunții tale, ce aș putea să fac? Voi coborî pe Pământ pentru a petrece ziua alături de tine. Așa că te rog să-mi păstrezi un loc, un scaun gol. Tu nu mă vei vedea, însă eu voi fi acolo”.

Mirele însă a avut propriul său plan. El l-a invitat la nuntă pe cel care a primit inima lui Triston.

15014927540f580bb7

„Am început să planific surpriza împreună cu Jacob (persoana care a primit inima) încă de acum patru-cinci luni. Este un tânăr minunat”, a povestit mirele.

Astfel, în timpul nunții, Becky a putut să asculte inima fiului ei cu un stetoscop, fiind emoționată până la lacrimi de acest moment.

860x0_1501493402b451a5a9

„Încurajăm pe toată lumea să devină donator de organe. Salvează vieți și schimbă altele pentru totdeauna”, a mai spus mirele.

În acest timp, mireasa a mărturisit pe o rețea de socializare că a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața ei, căci l-a putut avea pe fiul ei aproape.

„Cea mai frumoasă surpriză… Tinere, îți mulțumesc că porți inima lui Triston. Mulțumesc că ești aici”, a scris Becky Turner.

Fotografiile cu momentul emoționant au devenit virale, iar oameni din toate colțurile lumii au felicitat femeia pentru că i-a oferit o șansă la viață unui tânăr.

Sursa

Trist. Un copil care s-a născut cu o malformație rară, a fost abandonat de părinți
Articolul anterior
5 motive ca să faci zilnic genuflexiuni!
Articolul următor
Alte articole interesante