Fanii din Japonia n-au recunoscut-o pe Inna în stradă. Cum s-a deghizat!

Invitată la un festival din Tokyo, Inna nu a ezitat să îmbrace un kimono, ca să fie în rând cu lumea niponă. Vezi ce a șocat-o în Kyoto și ce i-a bucurat privirea.

separator
1_28979700

“ Am servit doar mâncare japoneză și am colindat toate străduțele.  Am întâlnit oameni deosebit de respectuoși și gata să te ajute oricând ”, spune Inna, mirată de diferența uriașă de cultură față de cea europeană. Cum vede artista diferența dintre high tech și tradițional în această țară: “Tehnologia și tradiționalul sunt îmbinate atât de bine, încât nici măcar nu realizezi discrepanța dintre ele . Caut mereu să stau în locuri tradiționale acolo unde știu că merg la sigur și pot să-mi respect tabieturile . De exemplu, în această casă, există o cameră în care se dormea pe o saltea foarte subțire, dar m-am asigurat că nu este singura variantă, așa că a existat și a doua cameră cu pat ceva mai apropiat de cel cu care sunt obișnuită . Călătorind foarte mult, mi-am dat seama că nu întotdeauna hotelurile de 5 stele sunt cea mai bună opțiune!

2_79091400

Chiar dacă temperatura depășea 35 de grade, am reușit să stau o oră îmbrăcată în costum și am făcut aceste poze.

A fost un întreg ritual îmbrăcatul și țin să precizez că nici măcar atunci când mă pregătesc de un show mare nu-mi ia atât de mult timp cât mi-a luat de data aceasta ”, spune Inna.

3_24551800

Supa-medicament împotriva simptomelor de răcelă şi gripă
Articolul anterior
O vedetă de la noi, despre infidelitate: „… probabil aș ierta”
Articolul următor
Alte articole interesante