Femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume. Află cât cântăresc!

De 25 de ani, Annie Hawkins-Turner, câștigă bani numai datorită sânilor ei. Până acum, bustul i-a adus 1,4 milioane de dolari în cont.

separator

A intrat în Cartea Recordurilor drept femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume, care au circumferinţa de 170 de centimetri. Sânii femeii cântăresc 29,4 kilograme fiecare, aşa că trebuie să poarte mărimea 102 ZZZ la sutien pentru a-i putea ţine sub control.

În urmă cu 25 de ani, era o femeie săracă, nu ştia ce să facă pentru a-şi putea câştiga existenţa. Atunci i-a venit ideea să-şi pună în valoare sânii imenşi. A început să trimită poze la reviste, care i-au oferit numeroşi bani ca să-i fotografieze bustul gigantic, scrie click.ro.

În primul an a câştigat circa 52,7 mii de dolari (214.148 de lei) numai din asta. Apoi şi-a făcut un site pe Internet, unde bărbaţii care voiau să-i vadă sânii trebuiau să achite o sumă de bani. Astfel, Turner s-a îmbogăţit de la “balcoanele” uriaşe. Cel mai mare bust din lume a făcut-o milionară. Americanca are în conturi peste 1,4 milioane de dolari. Medicii au avertizat-o că ar trebui să-şi facă o reducere a sânilor, fiindcă sunt prea mari pentru înălţimea ei de 1,67 de metri. Îi pot deforma coloana vertebrală şi sunt un calvar pentru mers! Însă Turner nici nu vrea să audă de micşorarea bustului, de teamă că îşi pierde veniturile substanţiale.

Dianna Rotaru face acrobație. Iată în ce poziție poate sta
Articolul anterior
La doar 3 ani, această fetiţă a reuşit să impresioneze publicul la un campionat de patinaj!
Articolul următor
Alte articole interesante