Fiica lui Barack Obama a fost cerută în căsătorie!

Pentru că e o domnișoară în toată legea, fiica mai mare a fostului președinte american are mai mulți admiratori. Însă, nimeni nu se aștepta ca Malia să fie cerută în căsătorie.

separator

malia-obama

Zilele trecute, programul tinerei de la birou a fost întrerupt de o propunere de-a dreptul neașteptată. Conform TMZ, se pare că un tip a venit foarte hotărât și a cerut-o pe fiica fostul președinte al Americii în căsătorie. Dar incidentul a fost stins rapid, căci agenții de pază ai tinerei au acționat ca la carte, ridicându-l pe bărbatul care are deja o istorie cu poveste la Casa Albă.


Conform surselor, un bărbat de 30 de ani pe nume Jair Nilton Cardoso a fost reținut după ce a apărut pe 10 aprilie la birourile companiei Weinstein din Manhattan, locul unde Malia este intern, cu o propunere neașteptată, scrie okmagazine.ro.

Bărbatul s-a poziționat chiar în fața ferestrei biroului cu o pancardă pe care scris: „Vrei să te căsătorești cu mine?”.

Agenții de pază l-au dat afară, însă după alte două zile a apărut din nou în fața unei alte clădiri în care se afla Malia. De data aceasta, agenții l-au recunoscut, având deja antecendente pentru că încercase să intre în Casa Albă de mai multe ori. În ciuda acestui tip insistent care o urmărea, Malia nu s-a simțit niciodată amenințată, pentru că agenții de securitate o însoțeau pretutindeni. În urma incidentului, se pare că bărbatul a avut nevoie de o expertiză psihiatrică, așa că a fost dus la spital.

President Barack Obama, First Lady Michelle Obama, and daughters Malia and Sasha pose for a family portrait with Bo and Sunny in the Rose Garden of the White House on Easter Sunday, April 5, 2015. (Official White House Photo by Pete Souza)

Cercetătorii au aflat care este cea mai murdară parte a corpului!
Articolul anterior
Ce țări vor evolua în a doua semifinală Eurovision 2017
Articolul următor