Fiica lui Whitney Houston este în comă!

După moartea mamei sale, fiica lui Whitney Houston a avut o viaţă tumultoasă, luptând cu o presupusă dependenţă de droguri şi cu stresul. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, a fost găsită inconştientă, în cadă, iar acum se află în comă indusă, transmite http://www.mediafax.ro/

separator

Bobbi Kristina Brown a trecut prin aceleaşi încercări ca și părinţii ei, care au recunoscut public că s-au luptat cu dependenţa de droguri.

Pe 26 ianuarie, Bobbi Kristina a postat un mesaj adresat mamei sale decedate: ”Mi-e dor de tine, mamă. Te iubesc în fiecare secundă”.

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, Whitney Houston a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, „în apă extrem de fierbinte”, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul artistei a reprezentat o „moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat „o maladie cardiacă şi consumul de cocaină”.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al vedetei. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Bătaie la Miss Amazon 2015. O participantă a smuls coroana de pe capul învingătoarei!
Articolul anterior
Îndrăznețe și sexy! Vedetele nu mai poartă lenjerie pe covorul roșu!
Articolul următor
Alte articole interesante