Fiica unui oligarh ucrainean a omorât cu mașina cinci oameni pe trecerea de pietoni

Cinci oameni au murit, iar alți 11 au ajuns în stare gravă la spital, după ce un Lexus a intrat în mulțime în urma unei coliziuni cu un alt automobil. Teribilul accident s-a produs la Harkov, Ucraina. Potrivit publicații rusești „Ria Novosti”, la volanul bolidului se afla o tânără de 20 de ani care este fiica adoptivă a unui oligarh milionar din orașul Harkov.

separator

Martorii spun că fata avea o viteză excesivă când a trecut la culoarea roșie a semaforului și a fost lovită de un alt automobil. Printre victime se mai află și o minoră de 15 ani, dar și o femei însărcinată în luna a șaptea, care au ajuns la spital într-o stare extrem de gravă.

Potrivit poliției rutiere din Harcov, tânără pe nume Aliona Zaitseva este fiica milionarului Vasily Zaitsev care deține o companie de energie din regiune. Mai mult, poliția spune că individa nu este la pima abatere, aceasta a mai fost reținută de mai multe ori pentru depășirea vitezei și nerespectarea regulilor de circulație. Pe acest caz a fost intentat un proces penal, dacă va fi găsită vinovată, ea riscă până la zece ani de pușcărie.

VIDEO! Imagini spectaculoase cu o bătaie între doi urși, surprinse într-o pădure din județul Suceava

Imagini foarte rare și spectaculoase cu o confruntare puternică între doi urși au fost surprinse într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni din cadrul Direcției Silvice Suceava, scrie hotnews.ro.

„Urșii sunt animale teritoriale și au habitatul în pădurile întinse de munte și cele dese din zonele deluroase. În căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile, în special cel olfactiv, foarte dezvoltat. Hrana lor este predominant vegetală, dar se hrănesc și cu pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte”, scrie Romsilva pe pagina de Facebook.

Imaginile au fost surprinse de un angajat al Direcției Silvice Suceava, Ionel Moroșanu, și postate pe Facebook de Romsilva.

Detectivii curajoși Mike Lowry și Marcus Burnett vor reveni în curând pe marile ecrane

Detectivii curajoși Mike Lowry și Marcus Burnett vor reveni în curând pe marile ecrane.

Will Smith și Martin Lawrence au anunțat oficial al patrulea Bad Guys.

Oficialii studioului Sony Pictures au confirmat că continuarea francizei de poliție este deja în primele faze ale pregătirii pentru filmare.

Will Smith e din ce în ce mai pregătit să revină pe marile ecrane.

Actorul a postat un video pe contul său de Instagram, unde s-a dus acasă la Martin Lawrence pentru a confirma fanilor că vor începe filmările la „Bad Boys 4.” Este primul proiect nou al lui Smith după ce l-a lovit pe Chris Rock în martie 2022, pe scena de la Oscar-uri.

Primul „Bad Boys” a apărut în 1995, în regia lui Michael Bay, iar al patrulea film continuă povestea detectivilor Mike Lowrey și Marcus Burnett, în Miami. Întreaga serie (inclusiv II și III) a generat încasări de peste 840 de milioane de dolari la nivel mondial. 

Al treilea film, „For Life”, apărut în 2020, a demonstrat că fanii încă se distrează la aventurile protagoniștilor, ba chiar a generat încasări impresionante, fix înainte ca cinematografele să fie închise din cauza pandemiei.

„Bad Boys 4” va fi regizat de

După întreaga dramă de la Oscar, Smith a jucat și în „Emancipation”, un film care a primit critici mixte și nu a fost intens promovat. În interviuri recente, Will a menționat cum este conștient de faptul că nu toată lumea este pregătită să-l ierte, însă „Bad Boys 4” poate însemna un început fresh pentru el.

Arnold Schwarzenegger și fiul său au repetat un trend devenit viral

Arnold Schwarzenegger și fiul său au repetat un trend devenit viral pe rețelele de socializare. Aceștia au reprodus peste ani momentul în care tatăl își tunde fiul. Vezi ce le-a ieșit.

Anterior, fiul lui Arnold Schwarzenegger a mai repetat o imagine iconică a tatălui său.

Anul trecut, fiul de 25 de ani al lui Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, a repetat imaginea iconică a tatălui său din filmul „Conan barbarul” la emisiunea „Dansez cu stelele”.

El a distribuit pozele pe rețelele de socializare.

În noul episod al emisiunii, Joseph Baena a decis să încerce imaginea tatălui și s-a îmbrăcat într-un kilt cu pantaloni, și i-a adăugat și manșete la încheieturi. Fiul actorului și-a făcut chiar și o tunsoare mallet. Joseph Baena a publicat fotografii în ținută pe blogul personal, arătând mai multe elemente din numărul său de dans alături de partenera sa din emisiune.

15 poze cu copii care s-au născut prematur. Atunci și acum!
Articolul anterior
Modificări la Codul Muncii. De mâine, angajații care au atins vârsta de pensionare pot fi concediați
Articolul următor