Fiica Valeriei se mărită!

Anna, fiica Valeriei și a lui Alexander Shulgin, este într-o relație cu rapperul Serghei de mult timp. chiar dacă tânăra nu a anunțat oficial că formează un cuplu, iubitul ei este prezent la toate întrunirile de familie în casa Valeriei și a lui Iosif Prigojin.

separator

1471959168

Recent, cuplul a fost la Oficiul Stării Civile din Moscova pentru a depune o cerere de înregistrare a căsătoriei. După mimica Annei Shulgin, e clar că e mulțumită de ceea ce i se întâmplă.

1471959177

Rusia a eliberat-o pe Brittney Griner, vedeta baschetului american, la schimb cu „negustorul de moarte” Viktor Bout

Ministerul rus de Externe a anunțat joi că a eliberat-o pe vedeta americană de baschet Brittney Griner pentru a-l primi pe cetățeanul rus Viktor Bout într-un schimb de prizonieri.

Schimbul dintre Victor Bout și Griner a avut loc joi pe aeroportul din Abu Dhabi, au relatat agențiile de presă rusești.

Președintele american Joe Biden a anunțat că Griner, deținută în Rusia din februarie, este acum „în siguranță” și „în drum” spre Statele Unite.

„În urmă cu câteva momente am vorbit cu Brittney Griner. Ea este în siguranță. Ea este într-un avion. Ea este în drum spre SUA”, a scris președintele american pe Twitter.

Moscova a spus de multă vreme că ar dori ca traficantul de arme Viktor Bout să fie inclus în orice acord.

Supranumit atât „negustorul de moarte” cât și „spărgătorul de sancțiuni” pentru abilitatea sa de a ocoli embargourile privind negoțul cu armament, Bout a fost unul dintre cei mai căutați oameni din lume înainte de arestarea sa în 2008 pentru mai multe acuzații legate de trafic de arme.

Timp de aproape două decenii, Bout a fost unul dintre cei mai cunoscuți traficanți de arme din lume, vânzând armament unor țări corupte, grupuri de rebeli și căpetenii războinice din Africa, Asia și America de Sud.

Americanca Griner risca să stea nouă ani după gratii în Rusia după ce a fost condamnată pentru acuzații de trafic de droguri. La proces, Griner – care a jucat baschet pentru o echipă rusă în intersezonul din SUA – a declarat că a folosit canabis pentru a se vindeca de accidentările sportive, dar că nu a vrut să încalce legea.

Bout a fost judecat pentru acuzațiile legate de FARC, pe care le-a negat, iar în 2012 a fost declarat vinovat și condamnat de un tribunal din Manhattan la 25 de ani de închisoare, pedeapsa minimă posibilă. De atunci, statul rus a tot încercat să îl recupereze.

Pentru SUA și Rusia, țări care au acum cele mai tensionate relații de după Criza rachetelor cubaneze din 1962, operațiunea de joi marchează unul dintre cele mai extraordinare schimburi de prizonieri din istoria lor.

Schimbul nu a inclus un alt nume foarte vehiculat în acest sens. Fostul pușcaș marin american Paul Whelan se află în continuare în custodia Rusiei, a declarat joi avocatul său, adăugând că dialogul privind un posibil schimb de prizonieri continuă, a relatat agenția de presă Interfax.

Whelan a fost condamnat în 2020 pentru spionaj și condamnată la 16 ani într-o închisoare de maximă securitate.

sursa: www.hotnews.ro

Putin a fost ”premiat” cu titlul ”Perdantul anului 2022”

Președintele rus Vladimir Putin este recunoscut drept principalul învins al anului 2022, în topul întocmit de publicația Politico.

Jurnaliștii l-au desemnat pe președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, la categoria „Visători” și „Învinși”.

Politico își explică alegerea prin seria de eșecuri militare ale armatei ruse în Ucraina, care au provocat o scădere a popularității șefului de la Kremlin nu numai la nivel internațional, ci și în interiorul țării sale, scrie ziare.com.

„Decizia lui Putin de a recruta sute de mii de noi soldați, a forțat bărbații în vârstă să părăsească țara. Între timp, Forțele Armate ale Ucrainei, bazându-se pe cuceriri teritoriale, aprovizionare cu arme occidentale și echipamentul rusesc capturat, continuă să opună rezistență. Putin a căutat de mult să readucă Rusia la statutul de mare putere pe care l-a avut în perioada sovietică. În schimb, invazia sa i-a retrogradat țara la un statut de rang trei, incapabil să învingă un adversar pe care îl subestima și disprețuia”, a scris Politico.

Potrivit jurnaliştilor, un alt lider mondial, în condiţii de izolare şi sancţiuni internaţionale, ar admite înfrângerea şi s-ar retrage. Însă încăpățânarea lui Vladimir Putin înseamnă că războiul pe scară largă se va prelungi, alimentând inflația mondială și ridicând prețurile la energie și la îngrășăminte.

„Incapacitatea lui Putin de a-și realiza visul nu înseamnă că nu va continua să fie un coșmar pentru vecinii săi”, a conchis Politico.

De remarcat că, în același clasament, Politico l-a desemnat pe Volodimir Zelenski cea mai influentă persoană din Europa în 2022. Potrivit jurnaliştilor, liderii europeni îl admiră şi vor să-l imite pe preşedintele Ucrainei, pentru că şeful statului ucrainean este capabil să îndrepte Uniunea Europeană în direcţia bună.

Cum s-au răzbunat cămilele din Qatar pe turiști veniți la Campionatul Mondial

Campionatul Mondial din Qatar, aflat în plină desfășurare, are un efect neașteptat asupra cămilelor din țara asiatică, animalele fiind epuizate de solicitările turiștilor din întreaga lume.

Clasica plimbare cu cămila e o afacere care a explodat la propriu în ultimele săptămâni, provocând totuși destul de multe probleme de sănătate bietelor patrupede, nevoite să meargă chiar și 20 de ore pe zi fără oprire.

„Vin mulți bani, dar există multă presiune”, a declarat Ali Jaber al Ali, un beduin în vârstă de 49 de ani din Sudan, pentru Associated Press.

Cămilele încep să nu mai suporte tot acest efort și unele chiar au încercat să se răzvrătească. A fost cazul uneia care a scos un mormăit puternic, speriind o turistă australiancă. Altele, în schimb, au refuzat să se ridice în picioare, în ciuda ordinelor crescătorilor.

Nu au lipsit criticile din partea activiștilor pentru drepturile animalelor, care au invitat turiștii din Qatar să evite aceste activități din respect pentru cămile. „Când o cămilă este rănită, nu este tratată, ci ucisă, pentru că nu mai este considerată utilă”, a avertizat asociația PETA citată de ziare.com.

Leacuri naturiste miraculoase din cartof!
Articolul anterior
Daniela Dermengi: Cum am ajuns să cântăresc 34 de kilograme!
Articolul următor