Filip Kirkorov despre mama copiilor săi!

4c4020b2a9084d71dc287ac137727225Deși până acum a evitat discuțiile despre mama copiilor săi, Filip Kirkorov a vorbit despre ea pentru prima data în cadrul unei emisiuni. Artistul a afirmat că Alla Victoria și Martin știu ce înseamnă mamă, chiar dacă nu trăiesc cu ea.

separator

Deși nu a vrut să dezvăluie numele mamei surogat, Filip a afirmat că: ”Ei simt căldura maternă. Le arăt deseori poza mamei lor, însă nu doresc s-o afișez și în presă. Deoarece este viața mea personală și a copiilor mei, iar mama lor are viața sa”.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8nPaIBufsxw

Participant la ,,Ucrainenii au talent”, pus primar de către ruși într-un oraș capturat

Rușii l-au pus în funcția de viceprimar al orașului Balaklia, regiunea Harkov, pe Sergei Agarkov, care în 2010 a participat la „Ucrainenii au talent”.

Un participant la Ucrainenii au talent, pus primar în oraș capturat de ruși

În 2010, Agarkov a apărut la „Ucrainenii au talet” cu un spectacol în care își băga cuie în nas și se lovea cu toporul peste burtă, transmite hotnews.ro.

Ucrainenii ar spune că prestația lui Sergei Agarkov din 2010 i-a uimit atât de tare pe ruși încât acum l-au promovat în funcția de viceprimar.

El ar fi părăsit Ucraina în 2014, dar acum s-a întors pentru a ocupa o funcție în orașul ocupat temporar Balaklia, potrivit parlamentarului ucrainean Oleksiy Honcharenko.

Ucraina, pregătită să își recupereze Hersonul. Unitățile avansate sunt la un kilometru de oraș

Trupele guvernului ucrainean pregătesc o ofensivă semnificativă pentru a elibera regiunea Herson din sud de sub dominația invadatorilor ruși, arată o serie de informații din ultimele zile.

AGORA - Rusia: „Ucraina și-a bombardat propriii civili în Herson”

Unitățile avansate ale armatei ucrainene ar fi chiar la distanță de orașul-reședința Herson de la care pot trage lunetiștii, adică de la un kilometru distanță, conform The Economist.

În același timp, partizanii ucraineni din zona ocupată sunt tot mai activi și elimina colaboratorii rușilor, dar au ucis și soldați ruși, inclusiv doi care stăteau la o cafenea în oraș, semn că pot opera relativ deschis, scrie NBC News.

Herson este zona în care ucrainenii au făcut progrese în ultimul timp, chiar dacă în această perioada au fost forțați să se retragă din Est, unde au pierdut teren în regiunea Donbas.

Aceste progrese au fost constante (cu albastru pe harta de la Institutul pentru Studierea Războiului), în tot nordul regiunii.

Rușii au fortificat masiv zona și sunt în poziții defensive. Ei au încercat un contraatac pe 29 iulie, dar acesta a fost respins de ucraineni. În același timp, ei aduc intariri din alte zone controlate de ruși.

Herson este o regiune de mare importantă strategică, întrucât ea deschide calea spre Peninsula Crimeea, care aparține Ucrainei din punct de vedere legal dar care a fost anexată de Rusia în 2014.

Este de asemenea și o regiune cu mare potențial agricol, având culturi cerealiere vaste de care acum profită Rusia.

Poate mai important, recucerirea regiunii Herson ar permite Ucrainei să poată folosi zona de Vest a Marii Negre, care acum este sub o cvasiblocada rusească.

Ucrainenii au făcut progrese în controlul zonei după ce rușii au fost siliți să părăsească Insula Șerpilor din cauza bombardamentelor intense, dar controlul Herson ar ajută enorm chiar și fără recuperarea Crimeei.

Guvernul de la Kiev continuă să primească arme de la partenerii săi occidentali, ceea ce va constitui un atu în ofensivă pe care o pregătește.

sursa

Durere fără margini. Părinții româncei din Suceava, ucisă de rechin în Egipt, sunt devastați: ,,Am văzut la TV. Am sperat până în ultima clipă că nu este vorba despre fiica noastră”

Părinții femeii de 44 de ani din Suceava care a murit după ce a fost atacată de rechin spun că au aflat de la televizor. Ei au sperat până în ultima clipă că nu este vorba despre fiica lor.

Tatăl româncei ucise de rechini: Am aflat de la televizor

Femeia era funcționară la Direcția de Finanțe din Suceava. Era pentru a treia oară când mergea în vacanță în Hurghada, Egipt, transmite Digi24.ro

De această dată, tatăl ei își aduce aminte cu lacrimi în ochi că se eliberase un loc în ultimul moment pentru excursie.

Părinţii au fost înştiinţaţi de poliţie despre tragedie, deşi au sperat până în ultima clipă că nu este vorba despre fiica lor. Mai ales că iniţial se vehiculase că victima are 40 de ani.

Tatăl femeii care a murit după ce a fost atacată de rechin: ,,La ora 15:00 am văzut noi prima oară știrea pe TV, dar fără multe date. Că… „o româncă”. „O româncă” a pățit așa și așa… „a fost atacată de rechini” și nu stiu ce…

După circa o oră „o româncă de 40 de ani”. A dat vârsta. După altă oră, sau jumătate de oră, a venit poliția la ușă. Au cerut date suplimentare aparținătorilor. Oricum, fiind ultima zi în care ea putea să înoate, vă dați seama, tot bagajul era pregătit, și a făcut ultima baie. Practic a fost ultima baie.

După ce au luat datele polițiștii, tot duminică vorbesc, m-a sunat consulul. M-au avertizat polițiștii că „o să vă sune din Egipt” ambasadorul, consulul, cine o fi…

Și într-adevăr așa a fost. Mi-a confirmat clar că este vorba de fata noastră.

Dacă până atunci stăteam în friguri și… poate e altcineva… Așa, a venit poliția, după aceea și consulul a sunat…

Românca a fost ucisă la mică distanță de locul unde a fost atacată și o turistă austriacă

Două femei au fost ucise de rechini lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada. Este vorba despre o turistă româncă și una austriacă.

Cadavrul româncei în vârstă de 44 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac în care a murit turista austriacă în vârstă de 68 de ani.

Moartea lui Michael Jackson costă 290 ml dolari
Articolul anterior
Nunţi celebre: Natalia şi Serj Kuzenkoff ( Video)
Articolul următor