Florin Piersic: „Îmi vine să mă împuşc, dar nu am gloanţe”

Pe 27 ianuarie, actorul va împlini 80 de ani. Cu această ocazie Florin Piersic a dat un interviu în care a vorbit despre viață, prieteni și speranțe.

separator

„Mă întristează că trec anii prea repede. Nu pot să îmi imaginez că pe 27 ianuarie 2016 împlinesc de 4 ori 20 de ani. O spun pentru că mi-e greu să spun 80. Că atunci când spun 80 îmi vine să mă împuşc, dar nu am gloanţe. Nu îmi vine să cred că au trecut anii aşa de repede”, spune artistul.

„Eu am nevoie de spectatori, nu pot singur să stau în baie şi să vorbesc cu mine în oglindă? Ce să-mi spun? Că sunt frumos? Nu mai sunt de mult. Că sunt tânăr? Nu mai sunt de mult. În rest, luaţi-mă aşa cum sunt, bucuraţi-vă că mai ciripesc, că mai zic şi eu câte ceva”, a adăugat Florin Piersic în interviul acordat pentru RTV.

Moment emoționant pe scena de la Românii au Talent. Un pensionar de 87 de ani i-a făcut pe toți să plângă. Jurații, aplauze în picioare

Moment emoționant, vineri seară, la Românii au talent. Un pensionar a stârnit lacrimi juriului și publicului, printr-o poezie. Toată lumea l-a aplaudat în picioare.

Moment emotionant pe scena de la Romanii au Talent Un pensionar de 87 de ani ia facut pe toti sa planga Juratii aplauze in picioare

Lacrimi, vineri seară, pe scena de la Românii au talent. Dumitru Hermeneanu a pășit pentru a doua oară în fața juriului competiției și a interpretat o poezie emoționantă.

Dumitru Hermeneanu, a doua oară la Românii au talent. A stârnit lacrimi și emoție

Concurentul în vârstă de 87 de ani a rostit poezia ”Dormi în pace”, de Alexandru Vlahuță, în memoria soției lui, decedate. Cuvintele lui au ridicat juriul și publicul în picioare, în ropote de aplauze.

”Sper că v-a făcut bine această apariție și v-ați bucurat de ea”, a declarat Andi Moisescu, bătrânului, care a jucat multă vreme la un teatru din Deva.

 ”Din partea mea aveți toată admirația”, a spus și Dragoș Bucur, vizibil impresionat de momentul lui Dumitru Hermeneanu.

Dumitru Hermeneanu: ”Singurătatea este grea de tot”

Pensionarul trăiește acum cu copiii și nepoții, după pierderea soției, pe care a încercat în repetate rânduri să o salveze de la moarte. ”De 16 ori am internat-o și externat-o”, a dezvăluit bătrânul.

Tot efortul, până într-o zi, când medicii nu au mai avut ce să-i facă bietei femei. Astfel, într-o noapte, Dumitru a primit un apel tulburător, prin care i se comunica decesul.

”Poezia asta pentru mine înseamnă viața soției mele. După ce s-a îmbolnăvit soția și a decedat, am avut remușcări sufletești, ca orice om care își pierde ceva bun și drag și scump.

De 16 ori am internat-o și am externat-o. Și a 16-a oară am primit telefon la 1 noaptea, m-au chemat și mi-au zis că nu se mai poate face nimic. Singurătatea este grea de tot.

Așa îmi spunea și mama, Dumnezeu să o odihnească, zice: Mamă, nimic nu mă doare, doar atât, că sunt singură și asta mă omoară”, a spus, printre altele, participantul.

Dumitru Hermeneanu a mai fost la Românii au talent și în 2021. Atunci, el a spus o fabulă, care la fel a impresionat pe toată lumea.

sursa

Un copil de 3 ani, internat în spital după ingerarea unei cantități mari de medicamente

A ajuns la spital după câteva minute de nesupraveghere. Un copil de 3 ani a băut o sticluţă cu sirop antialergii. S-a întâmplat la Râbniţa, zilele trecute.

Un copil de trei ani, dus de urgenţă la spital: A băut un sirop antialergie

Potrivit aşa-zisului Minister de Interne, copilul se juca cu sora mai mare, în vârstă de 5 ani. În momentul când mama a revenit din bucătărie a văzut că cel mic ţinea în mână recipicientul gol, în care fusese sirop, transmite publika.md.

Femeia s-a alarmat şi a sunat imediat la ambulanţă. Din fericire, viaţa micuţei era în afara pericolului. După ce i-au fos acordat îngrijirile necesare, copilul şi mama au fost lăsaţi să meargă acasă. 

În context, specialiştii insistă asupra maturilor să păstreze cutia cu medicamente departe de ochii şi atenţia copiilor. 

Faimosul actor rus Aleksandr Domogarov: ,,Pe fiecare femeie ucraineană, care se ascunde cu copiii săi în subsoluri, o percep ca pe o soră sau ca pe o fiică a mea”

Aleksandr Domogarov este un actor de teatru sovietic și rus, prezentator TV, interpret, artist al Poporului din Rusia, actor cunoscut pentru interpretarea unor roluri istorice. Aleksandr Domogarov condamnă războiul inițiat de regimul rus în Ucraina.

Aleksandr Domogarov a decis să renunțe la trupa de teatru din Moscova. Actorul a părăsit Rusia și s-a stabilit în Cipru împreună cu soția sa. Cu puțin timp înainte de operațiunea specială, actorul a devenit proprietarul unei vile din această țară.

Cel mai probabil, decizia actorului de a părăsi definitiv Rusia a fost determinată de ,,operațiunea specială” împotriva Ucrainei, lansată de Federația Rusă.

Faimosul actor rus se declară total împotriva ororilor comise în Ucraina. ,,Pe fiecare femeie ucraineană, care se ascunde cu copiii săi în subsoluri, o percep ca pe o soră sau ca pe o fiică a mea”, a mărturisit actorul măcinat de durere.

Александр Домогаров - биография, фото, личная жизнь, дети, рост и вес,  последние новости 2023 | Узнай Всё

A rămas șocată atunci când a primit rochia comandată online!
Articolul anterior
S-a logodit cea mai scandaloasă interpretă
Articolul următor