Fotografii cu Brad Pitt de la ultima ședință foto! Actorul a vorbit despre divorț

Brad Pitt a acceptat provocarea din partea revistei GQ.com, acesta a fost protagonistul celei mai noi ședințe foto pe care a realizat-o săptămâna trecută în celebrele parcuri naționale: Everglades, White Sands și Caverns din Carlsbad.

separator
Brad-Pitt-GQ-Style-05

Actorul a mai oferit un interviu la reședința sa din Los Angeles, o conversație brută cu jurnalistul, despre cum să avansezi după ce lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în viața ta.

Vădit slăbit și încă parafat de momentele prin care a trecut în timpul și după divorțul de Angelina Joli, actorul a recunoscut că au fost ,,un haos” ultimele șase luni, ceva ,,ciudat”.

Brad-Pitt-GQ-Style-22Brad-Pitt-GQ-Style-30

Totul a început în luna septembrie, atunci când, într-un zbor spre Los Angeles la bordul unui avion privat, s-a iscat o altercație raportată între Pitt și unul dintre cei șase copii ai săi, Maddox de 15 ani.

Un apel telefonic anonim a fost adresat autorităților, ceea ce a declanșat o investigație a FBI. Cinci zile mai târziu, soția sa, Angelina Jolie, a depus cererea de divorț. Din acel moment, totul a fost în cădere liberă în lumea lui Brad Pitt. Nu a fost doar o criză a relațiilor publice. Un tată a fost brusc lipsit de copiii săi, un soț fără soție.

Interviul l-a găsit singur la reședința sa din L.A., un bărbat în vârstă de 53 de ani, în mijlocul unei vieți dezlănțuite, gândindu-se cum să repare împreună lucrurile pe viitor. Potrivit pblicației, actorul nu a rostit decât o singură dată numele fostei sale soții. În rest, discuția s-a axat pe planurile sale de viitor, renunțarea la consumul de băuturi alcoolice de care ar fi abuzat starul în ultima perioada a relației cu Angelina, copii și date privind cariera actoricească. GQ.com a publicat câteva fotografii cu Brad Pitt de la ultima ședință foto a actorului. Brad-Pitt-GQ-Style-12Brad-Pitt-GQ-Style-21

Brad-Pitt-GQ-Style-24Brad-Pitt-GQ-Style-07

Brad-Pitt-GQ-Style-25Brad-Pitt-GQ-Style-04Brad-Pitt-GQ-Style-26Brad-Pitt-GQ-Style-32

Cum s-au îmbrăcat vedetele autohtone la un eveniment din Capitală!
Articolul anterior
Paolo Moschino și-a decorat locuința cu un covor moldovenesc!
Articolul următor
Alte articole interesante