Fratele lui Meghan Markle, cuvinte dure despre ducesa de Sussex

Thomas Markle Jr: „L-am avertizat pe prințul Harry că îi va distruge viața.”

Meghan Markle nu are parte de pic de susținere din partea familiei sale. Doar mama ei, Dora, îi este alături, însă tatăl și frații ei ies din când în când la rampă cu declarații dureroase, care ajung pe prima pagină a ziarelor din Marea Britanie, scrie peroz.ro.

De data aceasta, cel care a avut ceva de zis la adresa ducesei de Sussex a fost fratele ei din partea tatălui, Thomas Markle Jr. Acesta devine vedetă de televiziune, după ce a acceptat să participe la Big Brother VIP Australia și s-a asigurat că-și face intrarea în lumea mondenă cu o informație controversată: „I-am zis prințului Harry că îi va distruge viața”, a spus bărbatul despre sora sa și soțul ei.

„Sunt fratele lui Meghan Markle. Sunt cel mai mare dintre frați. I-am spus prințului Harry că în va ruina viața, este foarte superficială”, a declarat Thomas Markle Jr., în vârstă de 55 de ani.

Meghan Markle şi fratele ei, Thmas, nu ţin legătura. Thomas nu a fost invitat la nunta regală din 2018 și, la acel moment, nu-și mai văzuse sora de șapte ani. Nu este pentru prima dată când iese public să vorbească urât despre Meghan, pe care a numit-o în repetate rânduri „falsă, obraznică, superficială, îngâmfată”.

Chirurgia robotică, indicată în patologia oncologică urogenitală
Articolul anterior
Loreda Groza îşi surprinde fanii cu o nouă schimbare spectaculoasă
Articolul următor