Gemenii interpretei Beyonce, sub supravegherea medicilor

Zilele trecute, tatăl artistei a anunțat că fiica sa i-a dăruit doi nepoței. Cuplul de la Hollywood, însă, nu a confirmat vestea. Probabil, pentru că gemenii s-au născut prematur și  stau sub supravegherea medicilor.

separator

LOS ANGELES, CA - AUGUST 28: Beyonce attends the 2011 MTV Video Music Awards at the Nokia Theatre LA. Live on August 28, 2011 in Los Angeles, CA. (Photo by Anthony Harvey/PictureGroup)


Conform TMZ, gemenii s-ar fi născut înainte de termen și acum sunt reținuți în spital și tratați de icter.

Asta explică și faptul că Beyonce nu a părăsit până acum spitalul în care s-a internat pentru a nașteacum 9 zile. Conform acelorași surse, medicii au hotărât să-i țină în spital pentru o „problemă minoră”.  Gemenii au fost tratați cu fototerapie, o terapie cu lumină albastră menită să elimine nivelul ridicat de bilirubină din sânge. Aceasta afecțiune, icter, este destul de comună printre nou-născuți, în special întâlnită la cazurile de naștere prematură, copiii dezvoltând sensibilități. Bilirubina este un pigment colorat galben care este produs prin distrugerea celulelor roşii ale sângelui, astfel nivelul crescut de substanță galbenă cauzează îngălbenirea pielii și a ochilor copiilor.

Gemenii lui Beyonce nu-s în pericol, căci odată diagnosticată, această problemă este tratată cu succes. Copiii s-au născut săptămâna trecută, iar tatăl artistei, Mathew Knowles, a confirmat printr-o postare pe Twitter că familia s-a mărit cu încă doi membri, o fetiță și un băiat.

Sursa

Moștenitoarea imperiului Swarovski s-a măritat cu un milionar. Cum arată rochia cu 46 de kilograme de pietre
Articolul anterior
Răsfață-te în această vară și obține un bronz perfect sănătos cu cele mai potrivite produse
Articolul următor
Alte articole interesante