Gemenii interpretei Beyonce, sub supravegherea medicilor

Zilele trecute, tatăl artistei a anunțat că fiica sa i-a dăruit doi nepoței. Cuplul de la Hollywood, însă, nu a confirmat vestea. Probabil, pentru că gemenii s-au născut prematur și  stau sub supravegherea medicilor.

separator

LOS ANGELES, CA - AUGUST 28: Beyonce attends the 2011 MTV Video Music Awards at the Nokia Theatre LA. Live on August 28, 2011 in Los Angeles, CA. (Photo by Anthony Harvey/PictureGroup)


Conform TMZ, gemenii s-ar fi născut înainte de termen și acum sunt reținuți în spital și tratați de icter.

Asta explică și faptul că Beyonce nu a părăsit până acum spitalul în care s-a internat pentru a nașteacum 9 zile. Conform acelorași surse, medicii au hotărât să-i țină în spital pentru o „problemă minoră”.  Gemenii au fost tratați cu fototerapie, o terapie cu lumină albastră menită să elimine nivelul ridicat de bilirubină din sânge. Aceasta afecțiune, icter, este destul de comună printre nou-născuți, în special întâlnită la cazurile de naștere prematură, copiii dezvoltând sensibilități. Bilirubina este un pigment colorat galben care este produs prin distrugerea celulelor roşii ale sângelui, astfel nivelul crescut de substanță galbenă cauzează îngălbenirea pielii și a ochilor copiilor.

Gemenii lui Beyonce nu-s în pericol, căci odată diagnosticată, această problemă este tratată cu succes. Copiii s-au născut săptămâna trecută, iar tatăl artistei, Mathew Knowles, a confirmat printr-o postare pe Twitter că familia s-a mărit cu încă doi membri, o fetiță și un băiat.

Sursa

VIDEO! Imagini cu doi bătrâni care vor să se dea cu sania au amuzat tot Internetul

Video devenit viral in online! În imagini apar doi bătrâni care încearcă să se dea cu sania.

„Problema este că noi căutăm pe cineva lângă care să îmbătrânim, în timp ce secretul este sa găsim pe cineva lângă care să rămânem copii.”, scrie autorul postării.

Imaginea zilei: Cum arată zebrele din Chişinău pe care mor pietoni

Cum, în 2023, nu trebuie să arate o trecere pentru pietoni în Chişinău? Răspunsul simplu îl puteţi vedea în fotografia postată de autoblog.md care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Anul 2023 a început extrem de prost în ce priveşte numărul de accidente cu implicarea pietonilor şi o parte din vina pentru producerea acestora revine infrastructurii prost amenajate, deşi nu se recunoaşte asta. După cum a declarat expertul Ilie Bricicaru, infrastructura rutieră din preajma trecerilor pietonale trebuie gândită într-un mod în care să fie exclus orice risc de accident, însă…

Însă la ce evoluţie sau revoluţie să ne așteptăm, când elementarul lipsește?! În imagine este o trecere pentru pietoni de pe strada Grenoble, din preajma podului de Telecentru, una des folosită pentru că altele nu se găsesc chiar aproape. Trecerea pe aceasta nu este dirijată de vreun semafor, astfel că pietonii speră mereu că li se va ceda, însă din cele observate şi de noi nu se întâmplă de fiecare dată.

Deşi există indicatoare rutiere care nu se observă excelent din cauza numărului mare de maşini în trafic, inclusiv parcate în preajmă, în mod normal un şofer ar sesiza mai bine apropierea de o trecere, pe timp de noapte, dacă ar fi bine marcată cu un alb intens şi uşor reflectorizant. De iluminare nu mai spunem nimic, căci asta ar fi un lux pentru bugetul Primăriei, comparativ cu semafoarele inteligente…

Încă o remarcă ar fi în privinţa vehiculelor de mare tonaj şi înalte. Să presupunem că acest camionagiu din Ucraina s-a cam rătăcit, dar în general astfel de maşinării nu au ce căuta pe astfel de străzi. Acestea pot spori riscul producerii de accidente cu pietoni, inclusiv din cauza dimensiunilor, devenind un impediment în câmpul vizual al altor participanți la trafic, dar al pietonilor. În acest caz, mamele cu copii au început să traverseze strada prin spatele TIR-ului, însă pe contrasens doar şoferul din Mercedes a observat asta, iar cel din Alfa Romeo într-un ultim moment, oprindu-se practic pe trecere.

Aşadar, mai este mult de lucru pentru a securiza trecerile pentru pietoni din Chişinău şi recomandăm administratorului principal al oraşului, împreună cu echipa sa, să se ocupe de administrarea problemelor reale, nu de politică. Ori aplicarea unui marcaj proaspăt, inclusiv pe această trecere, este planificată abia în al doilea mandat?…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi, mai scrie autoblog.md.

VIDEO! Imagini spectaculoase cu o bătaie între doi urși, surprinse într-o pădure din județul Suceava

Imagini foarte rare și spectaculoase cu o confruntare puternică între doi urși au fost surprinse într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni din cadrul Direcției Silvice Suceava, scrie hotnews.ro.

„Urșii sunt animale teritoriale și au habitatul în pădurile întinse de munte și cele dese din zonele deluroase. În căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile, în special cel olfactiv, foarte dezvoltat. Hrana lor este predominant vegetală, dar se hrănesc și cu pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte”, scrie Romsilva pe pagina de Facebook.

Imaginile au fost surprinse de un angajat al Direcției Silvice Suceava, Ionel Moroșanu, și postate pe Facebook de Romsilva.

Moștenitoarea imperiului Swarovski s-a măritat cu un milionar. Cum arată rochia cu 46 de kilograme de pietre
Articolul anterior
Răsfață-te în această vară și obține un bronz perfect sănătos cu cele mai potrivite produse
Articolul următor