Iată ce ascunde Mihai Traistariu în chiloți

Pozele lui Mihai Traistariu în chiloței a trezit o singură întrebare în rândul fanelor: “ce ascunde interpretul acolo și de ce umflătura e așa de mare?”. S-a aflat secretul!

separator

Interpretul a recunoscut că în celebra umflătură se află ceilalţi doi foşti membri Valahia: Costi Ioniţă şi Dorin Topală.

“Iniţial am vrut să-mi pun un kil de banane, apoi m-am răzgândit, că mi s-a făcut foame. Dup-aia am încercat să bag pisica, dar m-a zgâriat, că n-avea cu ce să se joace în chiloţi şi se plictisea. Nu voiam să să-mi dezamăgesc fanii, care aşteptau cu sufletul la gură în faţa calculatorului ca eu să mai pun o sută de selfie-uri identice, aşa că am apelat la doi vechi prieteni”, spune Mihai.

Costi Ioniţă şi Dorin Topală au profitat de moment şi au depănat amintiri.

“Nu mă mai văzusem cu Dorin de ani de zile, nici nu ştiam ce mai face de când nu mai e superstar în Valahia. A fost cam întuneric, ce-i drept, dar ne-am putut relaxa, în chiloţii lui Mihai e destul loc, chiar dacă sunt luaţi de la raionul de copii”, a declarat Costi Ioniţă.

sursa

Un nou șoc pe piața bancară: Acțiunile Deutsche Bank au scăzut puternic vineri

Acțiunile Deutsche Bank au scăzut cu peste 13% vineri dimineață, în urma unei scumpiri puternice a asigurării împotriva riscului neplăţii (CDS), alimentând îngrijorări cu privire la rezistenţa băncilor europene, scrie digi24.ro, citând CNBC.

Российский филиал Deutsche Bank подозревают в причастности к «молдавской  схеме» - NewsMaker

Acțiunile băncii germane au scăzut pentru a treia zi consecutiv și au pierdut acum mai mult de o cincime din valoarea lor în această lună.

Salvarea de urgență a Credit Suisse prin achiziționarea de către UBS ca urmare a prăbușirii Băncii Silicon Valley din SUA a declanșat îngrijorare în rândul investitorilor, amplificată și de deciziile de politică monetară luate de Rezerva Federală a SUA miercuri.

Autoritățile de reglementare elvețiene și globale, dar și băncile centrale au sperat că intermedierea vânzării Credit Suisse către rivalul său va duce la calmarea piețelor, dar investitorii rămân în mod clar sceptici că tranzacția ar fi suficientă pentru a limita problemele din sectorul bancar.

Rivala Deutsche Bank, Commerzbank, ale cărei acţiuni s-au depreciat cu 8,50%, şi Société Générale (-6,72%) înregistrează unele dintre cele mai puternice reculuri în sector.

Un preot din Moscova a bătut o pensionară care vindea flori la câțiva metri distanță

Un pretins sjulitor al bisericii din Moscova a agresat o bătrână, ziua în amiaza mare. Bărbatul agresiv cerea de pomană lângă stația de metrou Marksistskaia, iar pensionara vindea flori la câțiva metri distanță. Presupusul preot a lovit-o pe femeie cu piciorul, în timp ce ținea o icoană în mâini.

Un preot din Moscova a agresat o pensionară: A lovit-o cu piciorul

Canalul Baza relatează că pensionara ar fi decis să-și comercializeze florile puțin mai aproape de locul în care cerșea preotul. Reieșind din imaginile surprinse, „concurentul” nu a apreciat inițiativa femeii, transmite realitatea.md.

Fără să lase icoana din mâini, bărbatul a lovit-o pe bătrână cu piciorul. Cu ochii în lacrimi, femeia a cerut ajutorul trecătorilor.

În cele din urmă, femeia s-a dovedit a fi mai bună la suflet decât preotul, refuzând să cheme ambulanța și poliția.

Mark Zuckerbeg a devenit tată a treia oară

Mark Zuckerbeg, cofondatorul Facebook, a devenit tată din nou. Soția lui, Priscilla, a născut o fetiță, care a primit numele Aurelia.

Fericire în familia lui Mark Zuckerberg: A devenit tată de fetiță

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerbeg. Ești o mică binecuvântare”, a scris acesta pe Facebook.

Mark Zuckerberg este un antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american care este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume.

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare.

A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard.

Moldovencele părăsesc destoinic Vocea României. A mai rămas una
Articolul anterior
Cum ar suna hitul lui Ionel Istrati în armeană? S-ar intitula „Арай – Ак Курай”
Articolul următor