Igor Krutoi și-a măritat fiica. Nunta a avut loc în Monaco!

Fiica cea mare a compozitorului rus Igor Krutoi a postat pe blog poze de la propria nuntă. Victoria și David au avut o nuntă luxoasă, cu invitați influenți.

separator
Igor Krutoi și-a măritat fiica. Nunta a avut loc în Monaco!

La eveniment au fost prezenți Vladimir Vinokur, Iana Rudkovskaia, Andrei Malahov cu soția, Natalia Shkuleva și alți oameni cunoscuți din showbizz-ul rusesc.

Igor Krutoi și-a măritat fiica. Nunta a avut loc în Monaco!

Victoria a optat pentru o rochie de mireasă tip sirenă. Fiica compozitorului a avut părul strâns într-un coc mare, podoaba capilară fiind accesorizată cu o diademă. Atunci când tatăl a dus-o la altar, Victoria a purtat un voal lung și a ținut în mână un buchet de flori albe.

Igor Krutoi și-a măritat fiica. Nunta a avut loc în Monaco! 929115_788756431145725_427915716_n
10449143_1472279573011124_933293565_n 10471959_779239535453515_1662890554_n
10518274_271235079726299_537450778_n

Patriarhul Kirill le spune rușilor că dacă vor muri în Ucraina vor fi iertați de toate păcatele

Soldații ruși care vor muri luptând în Ucraina vor fi iertați de toate păcatele, a afirmat Patriarhul Kirill în timpul predicii de duminică, scrie Digi24.

„Sțim că foarte mulți mor astăzi pe câmpul de luptă. Biserica se roagă ca această bătălie să se termine cat mai curând posibil, astfel încât să nu se mai omoare frații între ei, în acest război fratricid.

În același timp, Biserica crede că dacă cineva, împins de datorie și de nevoia de a-și onora jurământul, rămâne loial vocației sale și moare în îndeplinirea datoriei sale militare, atunci el, fără îndoială, face o faptă care este egală cu sacrificiul. El se sacrifică pentru alții, și, prin urmare, credem că această jertă curăță toate păcatele acelei persoane”, a afirmat duminică Patriarhul Kirill, potrivit Ukrainska Pravda. 

După ce președintele rus Vladimir Putin a anunțat mobilizare parțială, Patriarhul Kirill i-a îndemnat pe cetățenii Rusiei să meargă să lupte în războiul din Ucraina.

Patriarhul Kirill al Rusiei i-a încurajat pe ruși să nu le fie frică de moarte și să meargă la război. „Mergeți cu curaj să vă îndepliniți datoria militară. și nu uitați că, dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa, în glorie și în viața veșnică”, a spus Kirill.

Moscova publică primele „rezultate” ale referendumurilor ilegale: 93% – pro

„Sociologii” ruși au anunțat primele „rezultate” ale referendumurilor de anexare – în regiunea Zaporojie, în prima zi a votului, 93% din voturi ar fi în favoarea anexării regiunii la Rusia. Aceste așa-zise rezultate au fost oferite de Institutul Republican pentru Cercetare Politică și Sociologică din Crimeea, a anunțat presa de stat din Rusia.

„500 de locuitori au fost sondați în prima zi de vot la referendumuri, în 23 septembrie 2022. Dintre cei care au participat la referendum și au răspuns la întrebare, 93% au susținut alăturarea regiunii Zaporojie la Federația Rusă, în timp ce 7% au susținut statutul ucrainean actual al regiunii”, susțin rușii.

În jur de 236.000 de cetățeni ai așa-zisei „Republici Populare Donețk”, unul dintre cvasi-statele inventate de ruși pe teritoriul Ucrainei, au votat în referendumul pentru anexarea teritoriului la Rusia. În jur de 1.000 dintre aceștia ar fi votat pe teritoriul biroului de reprezentanță al regiunii separatiste, aflat la Moscova, a anunțat așa-zisa ambasadoare Olga Makeeva, citată de Digi24.

„Dacă vorbim de cetățenii Republicii Populare Donețk, atunci peste o mie au votat pe teritoriu ambasadei în ultimele două zile. Dacă vorbim de întreaga Federație Rusă, atunci în jur de 236.000 de cetățeni au votat în ultimele două zile”, a spus Makeeva.

Procedura de „alăturare” a așa-ziselor „republici populare” Lugansk și Donețk și a teritoriilor ocupate de ruși în Ucraina după 24 februarie, Herson și Zaporojie, ar putea să aibă loc în data de 30 septembrie, scrie, duminică, presa rusească. Conform presei rusești, se așteaptă ca Putin să se adreseze parlamentului rus în aceeași zi.

Un recrut rus a „căzut la datorie” înainte să ajungă pe front. Noi imagini cu bețiile din rândul forțelor mobilizate de Putin

Pe rețelele de socializare au apărut noi imagini ce sugerează că bețiile crunte sunt un fenomen larg răspândit în rândul bărbaților ruși care sunt mobilizați pentru a fi trimiși să lupte în Ucraina, scrie hotnews.ro.

Unul dintre clipuri a fost filmat pe un aerodrom din orientul îndepărtat rusesc.

În imagini se văd mai mulți dintre noii recruți ai lui Vladimir Putin cum se clatină din cauză că sunt beți criță. Mai mult unul dintre ei și-a lăsat traista pe ciment și „a căzut la datorie” pe iarba de lângă pistă.

Clipul a adunat peste 750.000 de vizualizări pe Twitter, devenind viral, la fel ca un alt clip un grup de mobilizați ce abia se țin pe picoare.

„Nimeni n-o să ne omoare *** pe noi”, zice unul dintre ei, alți doi răspunzând cu un râs strident.

În cadru apare și un tânăr ce este atât de beat încât are pantalonii căzuți spre vine, la acest moment fiind auzită o voce de femeie ce spune:

„Poate cineva să-i tragă pantalonii? Hai, îmbracă-te, nu face de rușine armata rusă. Trageți-i fermoarul la pantaloni, chiar e un amărât”.

Un alt clip, filmat probabil lângă un punct de recrutare, arată alți bărbați ce fie abia se țin pe picioare, fie au „căzut deja la datorie” din cauza abuzului de vodcă.

Kate Moss are pielea distrusă de soare
Articolul anterior
Cum arată fiica lui Eminem în vârstă de 18 ani
Articolul următor