În 2014, era anorexică şi cântărea 32 de kilograme. Vezi cum arată acum după ce a scăpat de obsesia pentru diete

Vera Schulz în vârstă de 18 ani, a reuşit să uimească pe toată lumea cu incredibilul său caz. În 2014, suferea de anorexie şi ajunsese să cântărească doar 32 de kilograme. Acum, arată uimitor de bine, după ce a reuşit să treacă peste problemele sale.

separator

Tânără din Stavropol Krai, Rusia, esta una dintre fetele care au trecut prin coşmarul numit anorexie. Vera era obsedată de diete, astfel că a ajuns să cântărească doar 32 de kilograme. Asta se întâmpla în 2014, când nici măcar familia n-a reuşit să o convingă de faptul că trăieşte periculos.


”Abia respiram, cădeam des din picioare. Locuiam la etajul cinci şi aveam nevoie de o oră să urc în casă, deoarece nu exista lift”, îşi aduce aminte Vera, citată de The Sun

Momentul care a salvat-o a fost cel în care a început să facă o pasiune pentru fitenss. Vera a început să lucreze la sală, a câştigat încredere şi a început să-şi iubească din nou corpul.

Acum, ea oferă sfaturi de dietă şi le încurajează pe fetele anorexice. Mai mult de 22.000 de persoane i-au urmărit în timp evoluţia şi multe dintre ele i-au urmat exemplul.

Sursa

O familie de români a refuzat tăierea cordonului ombilical al nou-născutului. Află care a fost motivul
Articolul anterior
Moldovenii care au amenzi contravenţionale nu vor putea ieşi din ţară
Articolul următor
Alte articole interesante