Iuliana Tudor dezvăluie ce dietă ține pentru a arăta senzațional la 40 de ani

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România Iuliana Tudor are 40 de ani și reușește să se mențină într-o formă perfectă. În poze și pe sticlă, aceasta întotdeauna afișează un zâmbet fermecător și o siluetă de invidiat. Află care este elixirul tinereții a vedetei de peste Prut.

separator„Nu este o dietă, este doar un mod de viață, puțin disciplinat. Adică mănânc la patru ore, dorm opt ore, nu mănânc lucruri nesănătoase, însemnând prăjeli, mulți carbohidrați. Încerc acum să elimin cât pot zahărul. Apă, iaurturi foarte-foarte ușoare, dar încerc să fie un regim divers, în așa fel încât să pot hrăni organismul cu de toate. Cantitate mică și sport.
Fac pilates de două ori pe săptămână. Cam atât, dar n-o resimt ca pe un efort sau ca pe o chestiune pe care trebuie să o fac pentru că trebuie să arăt bine. Nu, vreau să mă simt bine în primul rând. Și, în momentul în care am simțit că obosesc, acesta a fost primul semnal, oboseam, deși dormeam. Și am zis că este ceva în neregulă și atunci am ordonat lucrurile, de la alimentație, somn și ritmul meselor, care acum mi-au oferit un echilibru foarte-foarte bun”, a mărturisit Iuliana Tudor, pentru libertatea.ro.

 

Adriana Ochișanu, despre fiica ei Mihaela
Articolul anterior
Ofertă! Iată cum poți obține cadou Gelul de duș cu migdale de la Equilibra
Articolul următor
Alte articole interesante