Janna Friske nu se va mai ascunde de presă!

Janna, mai nou, a povestit într-un interviu despre planurile de viitor. Aceasta vrea să petreacă cât mai mult timp cu fiul ei Platon și să urce din nou pe scenă. Interpreta luptă în continuare ca să învingă cancerul.

separator

„Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul vostru. Pentru mine este foarte important. Acum, vreau să fiu mereu alături de Platon, să-l văd cum crește. Băiețelul meu este deja mare, are 1 an și șapte luni „, a declarat Janna pentru sobesednik.ru

Cel mai important este că interpreta nu se va mai ascunde de public și nu îi va fi frică să apară în lumina reflectoarelor. Însă aceasta nu a specificat data și locul unde va putea fi văzută de fani.

5.000 de criminali periculoși, eliberați pe străzile Rusiei. Prigojin: ”I-am antrenat mai bine decât pe pionierii din vremea sovietică”

Peste 5.000 de deținuți care au fost recrutați în rândurile grupării de mercenari „Wagner” pentru războiul din Ucraina și-au încheiat deja contractele și au fost eliberați. Acest lucru a fost anunțat de liderul „Wagner” Evgheni Prigojin ieri, 24 martie, scrie ziare.com.

El susține că infractorii liberați comit infracțiuni de 10-20 de ori mai puține decât „indicatorii standard” care existau înainte de începerea invaziei pe scară largă a Ucrainei. Prigojin vede ca un fapt ”pozitiv” că mii de persoane condamnate pentru crime grave vor merge pe străzile Rusiei.

„Pot spune cu încredere: am redus criminalitatea în Rusia de 10 ori și am antrenat foști pușcăriași mai bine decât am antrenat pionierii în vremea sovietică”, a spus liderul Wagner.

Conform raportului Institutului pentru Studierea Războiului (ISW) din 21 martie, contractele „wagnerienilor” recrutați în penitenciarele rusești expiră, iar Kremlinul nu îi permite lui Prigojin să recruteze noi prizonieri.

Pe 20 martie, Evgheni Prigojin a vorbit deja despre presupusa pregătire a ofensivei Forțelor Armate ale Ucrainei asupra Belgorodului.

Fostul redactor al discursurilor lui Vladimir Putin, dar în urmărire de autoritățile din Rusia

Abbas Gallyamov, fostul redactor al discursurilor lui Vladimir Putin, a fost plasat pe lista neagră a persoanelor căutate de autoritățile ruse. Potrivit informațiilor transmise de Ministerul Afacerilor Interne din Rusia, Abbas Gallyamov este căutat „în legătură cu un articol din Codul Penal”, scrie capital.ro.

Abbas Gallyamov, unul dintre foștii redactori de discursuri ai lui Vladimir Putin, a fost inclus pe listă neagră a persoanelor urmărite penal în Rusia. Gallyamov a scris discursuri pentru Vladimir Putin în timpul mandatului său de prim-ministru al Rusiei, în perioada 2008-2012.

Ulterior, Abbas Gallyamov a devenit consultant politic și analist politic, fiind citat în mod frecvent de presa rusă și de presa internațională. În ultimii ani, el a locuit în alte state.

Potrivit informațiilor transmise de  MAI din Rusia, Abbas Gallyamov este căutat „în legătură cu un articol din Codul Penal”, însă nu au fost oferite alte detalii.

Potrivit sursei citate anterior, luna trecută, Ministerul Justiției din Rusia l-a adăugat pe Abbas Gallyamov în registrul de agenți străini, o desemnare care duce la un control guvernamental suplimentar și care are rolul să submineze credibilitatea celui vizat. Guvernul Rusiei a informat că Abbas Gallyamov „a distribuit materiale create de agenți străini către un cerc nelimitat de persoane, s-a pronunțat împotriva operațiunii militare speciale din Ucraina și a participat ca expert și respondent pe platformele de informare furnizate de structuri străine.”

Abbas Gallyamov nu știe ce acuzații i se aduc în Rusia

Vineri, 24 martie 2023, bărbatul respectiv a recunoscut că aflat că se află pe acea listă cu ajutor presei internaționale. Până acum, nicio agenție de aplicare a legii nu a luat legătura cu el, așa că nu știe ce acuzații i se aduc în Rusia, a recunoscut el.

„Presupun că, din punct de vedere formal, este vorba de infracțiunea de discreditare a armatei. Este folosit împotriva oricărei persoane care refuză să amplifice manualul de joc al Kremlinului și încearcă să efectueze o analiză obiectivă, imparțială a ceea ce se întâmplă”, a explicat, vineri, Abbas Gallyamov în cadrul unui interviu acordat pentru AP.

Dima Nova, cântărețul rus care l-a criticat pe Vladimir Putin, s-a stins din viață

Vă amintim că de când a început războiul din Ucraina, au avut loc numeroase decese misterioase în Rusia. Recent, Dima Nova, pe numele său real Dmitri Svirgunov, s-a stins din viață.

Potrivit Meduza, Dima Nova a fondat trupa Cream Soda, care a devenit celebră după ce a fost lansată melodia „Aqua Disco”, care critica presupusul conac al lui Vladimir Putin în valoare de 1,3 miliarde de dolari americani. „Aqua Disco” a fost adesea cântată la protestele organizate înaintea și în primele zile ale războiului din Ucraina, manifestările devenind rapid cunoscute sub numele de „Partidul Aqua Disco”.

Cream Soda a devenit un simbol al protestelor împotriva războiului din Ucraina atunci când comedianul rus Alexander Gudkov a folosit una dintre melodiile sale pentru a-şi bate joc de Vladimir Putin pentru că și-ar fi construit acel conac luxos.

Dima Nova a decedat la doar 34 de ani. Marți, 21 martie 2023, trupul său neînsuflețit a fost scos de sub gheața fluviului Volga. El a căzut prin gheață în timp ce traversa fluviul Volga în regiunea rusă Iaroslavl, alături de fratele său, Roma, și de amicul său, Goşa Kiselev. Marți. 21 martie 2023, trupa sa, Cream Soda, a confirmat decesul lui și al lui Goșa Kiselev.

„S-a întâmplat o tragedie în seara asta. Dima Nova al nostru mergea de-a lungul Volgăi în compania prietenilor și a căzut prin gheață. Ministerul Situațiilor de Urgență îl caută în continuare pe fratele său, Roma, și pe prietenul său, Goşa Kiselev.

Aristarh, prietenul nostru care a căzut și el prin gheață, a fost găsit, dar nu a existat nicio modalitate de a-l salva. De îndată ce vom avea informații de la Ministerul Situațiilor de Urgență, vă vom informa”, a fost mesajul postat luni, 20 martie 2023, pe pagina oficială de Facebook a Cream Soda.

„O informare oficială a avut loc astăzi la ora 9:00. Dima și Goshi nu mai sunt”, a fost mesajul transmis marți, 21 martie 2023, de Cream Soda prin intermediul rețelelor sociale.

Grupul francez Leroy Merlin pleacă din Rusia. Ce se știe despre soarta celor 111 magazin de bricolaj

Grupul francez ADEO, proprietarul rețelei de construcții și bricolaj Leroy Merlin, va transfera compania sa din Rusia unui management local. Acest lucru a fost raportat la RBC de către un reprezentant al companiei.

Potrivit acestuia, schimbarea proprietății nu va afecta afacerile companiei. Nu va schimba relațiile cu partenerii și clienții și va păstra toate locurile de muncă.

În Rusia sunt 111 hipermarketuri Leroy Merlin. Este considerată una dintre cele mai mari companii comerciale din țară.

De la începutul războiului declanșat de Rusia în Ucraina, peste 1.000 de companii și-au anunțat plecarea. Câteva nume de pe această listă: Aldi, Adidas, British Petroleum, Chanel, Dell, Deloitte, Enel, EY, Exxonmobil, H&M, Ikea, JYSK, KPMG, LVMH, McDonalds, Netflix și Renault.

Aproape 500 de companii și-au suspendat operațiunile, dar sunt pregătite să le reia, dacă va fi cazul. E vorba de nume mari, ca Amazon, Air France, AirBnB, BMW, Conde Nast, Disney, Mango, Meta, Maersk și LOreal.

sursa

Chișinăul ascultă Kiss FM
Articolul anterior
Ce ne sugerează Sanda Filat prin această poză!
Articolul următor