Jasmin, supărată foc: “Sunt gata să vând gențile “Birkin” și mâine!”

După ce Ilan Shor a fost arestat, atenția oamenilor de rând, dar și a jurnaliștilor, s-a îndreptat către luxul afișat de către interpreta Jasmin pe paginile ei oficiale de internet.

separator

Vedeta a publicat pe Instagram poze cu cele mai scumpe genți din lume marca “Birkin” și colecție largă de bijuterii din diamante.

Jasmin a dat primul interviu după arestul soțului. Vedeta a declarat că așa este munca ei și că nu a vrut să se laude cât este de bogată.

“Aceasta este, de asemenea, parte din munca noastră. Avem obligații față de companiile de publicitate. De exemplu, un magazin mi-a dăruit o haină sau mi-a făcut o reducere, iar eu, pentru a-i mulțumi, postez imaginea pe site-urile de socializare. Așa trăiesc toți artiștii.”

Interpreta a adăugat că ar fi gata să-și vândă genţile de brand și mâine.

“Nu am nimic de ascuns. Da, în garderoba mea poți găsi genți scumpe. Dar, dacă aceste genți ar fi fost cumpărate din bani furați, nu le-aș fi expus. Câștig foarte bine, așa că îmi pot permite astfel de genți. Mă simt ofensată pentru că toți cred că bunurile mele sunt cumpărate ori de fostul meu soț, ori de actualul. Nimeni nu se gândește că și eu lucrez.”

gtfdtrg
gtr

Cum slăbesc rusoaicele 30 de kilograme în două luni
Articolul anterior
Documentar șocant realizat în Germania despre pericolul vaccinurilor
Articolul următor
Alte articole interesante