Julia Roberts, desemnată de revista People ”cea mai frumoasă femeie din lume”, pentru a cincea oară

Actriţa Julia Roberts a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2017, de către revista People, care îi acordă această distincţie pentru a cincea oară, potrivit contactmusic.com.

separator

julie

Actriţa în vârstă de 49 de ani este ”foarte flatată” că a primit  distincţia anuală, mai ales pentru a cincea oară, şi a glumit că se va lăuda cu acest titlu prietenului ei George Clooney, care a primit titlul de ”cel mai frumos bărbat din lume” de două ori.

julia

”Sunt foarte flatată. O să menţionez acest lucru în felicitarea de Crăciun pe care o voi trimite familiei Clooney în acest an”, a spus, în glumă, Julia Roberts.

Prima oară i-a fost acordat acest titlu în 1991, când avea doar 23 de ani şi abia terminase filmările pentru pelicula ”Pretty Woman/ Frumuşica”.

Evocând amintiri din trecut, actriţa mărturiseşte că nu se aştepta ca filmul să îi schimbe viaţa radical. În prezent, Julia este extrem de fericită cu viaţa pe care o duce şi este extrem de fericită alături de soţul ei, Daniel Moder.

”De fiecare dată când îl văd că intră pe uşă este ca un vis devenit realitate: Ah, s-a întors”, povestește Julia.

Julia Roberts este casatorită cu Daniel Moder de 14 ani. Cuplul crește și edcă trei copii – gemenii Hazel și Phinnaeus, în varstă de 12 ani, și Henry, în varstă de nouă ani.

Incident fatal! Pacient decedat din cauza unei transfuzii greșite de sânge
Articolul anterior
Specialiștii avertizează! Acest aliment din comerț este unul dintre cele mai artificiale și pline de chimicale produse
Articolul următor
Alte articole interesante