Keira Knightley revine în Piraţii din Caraibe după o absenţă de 10 ani!

Actriţa Keira Knightley revine în franciza cinematografică ”Piraţii din Caraibe” în 2017, după o absenţă de 10 ani.

separator
keira-knightley-swann-pirates-01

Personajul ei, Elizabeth Swann, a apărut pentru ultima oară în această serie în filmul ”Piraţii din Caraibe: La capătul lumii/ Pirates of the Caribbean: At World’s End”, după ce a fost lansat pe marile ecrane în 2007, informează contactmusic.com.

Cinefilii din lumea întreagă credeau că actriţa britanică nu va participa la filmările pentru cel de-al cincilea film ”Piraţii din Caraibe”, întrucât nu a mai jucat în niciunul dintre lungmetrajele lansate de Disney în această franciză după anul 2007.

Producătorii de la Hollywood le-au făcut însă o surpriză fanilor cinefili, iar noul trailer o prezintă pe Elizabeth Swann alături de personajele Will Turner (interpretat de Orlando Bloom) şi fiul lor, Henry (jucat de Brenton Thwaites).

Personajul Elizabeth Swann apare într-o scenă foarte scurtă din noul trailer, care este narat în limba japoneză şi a fost lansat oficial miercuri, 19 aprilie. Ea este prezentată în timp ce se află pe plajă, privind înspre mare, în acelaşi loc în care spectatorii au putut să o vadă la finalul filmului din 2007, când Elizabeth a decis să îşi crească fiul pe o insulă şi să aştepte întoarcerea lui Will Turner dintr-o expediţie în Netherworld.

Personajul Will Turner a apărut şi el într-un alt trailer al viitoarei pelicule, determinându-i pe fani să se lanseze într-o serie de speculaţii şi să spere că filmul ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” îi arăta pe cei doi protagonişti reluându-şi relaţia, după o pauză de 10 ani.

În acest film, Johnny Depp va interpreta încă o dată rolul legendarului căpitan de piraţi Jack Sparrow, care porneşte în căutarea tridentului lui Poseidon, dar este urmărit de un adversar nemilos, Salazar, interpretat de Javier Badem.

Filmul ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” este regizat de Joachim Rønning şi Espen Sandberg şi va avea premiera pe 26 mai.

Primele patru filme din această franciză cinematografică au generat împreună încasări de peste 3,7 miliarde de dolari pe plan mondial.

https://youtu.be/ilA0dhXTS_w

Apa din fântâni ar putea fi periculoasă și provoca infecții în aceste zile!
Articolul anterior
Tragedie! Doi copii minune ai alpinismului românesc au murit într-o avalanșă
Articolul următor