Deși este căsătorită de mai bine de 3 ani cu un om de afaceri prosper, interpreta a fost văzută în compania altui bărbat. Keti a fost surprinsă de către paparazi la odihnă, în brațele rapperului rus Guf.
Chiar dacă este căsătorită cu Lev Geikhman și are cu el o fetiță de un anișor și 5 luni, interpreta a petrecut o vacanță romantică în Thailanda, alături de Alexei Dolmatov. Jurnaliștii de la life.ru au descoperit că cei doi au locuit în aceeași vilă, mai mult, aceștia au fost văzuți și în poziții tandre pe un șezlong.
Prietenii artistei susțin că știu despre relația extraconjugală. Se zvonește că Keti este într-o relație cu Guf din luna martie a anului 2016, după ce au filmat un videoclip împreună.
Vladimir Putin, păcălit de un important aliat
Vladimir Putin primește o lovitură importantă de la un aliat de încredere. India, una dintre cele mai mari țări din lume livrează muniție de artilerie și armament armatei ucrainene, pentru război, scrie evz.ro.
Armata rusă este lovită, de trupele ucrainene, cu proiectile de artilerie de proveniență indiană. Aliat al Kremlinului, până de curând un furnizor important de echipamente militare, India face afaceri și cu Ucraina.
Vladimir Putin este nevoit să îndure
India este unul dintre puținele state care mai cumpără cantități importante de produse petroliere din Rusia. E drept că indienii au profitat de războiul cu Ucraina și de sancțiunile impuse de țările occidentale ca să reducă prețurile de achiziție. Vladimir Putin nu a avut ce face și a fost obligat să se conformeze.
Iar acum, dictatorul de la Kremlin mai primește o lovitură și, de asemenea, nu poate face nimic. India livrează arme și muniții inamicilor ucraineni prin intermediul unor companii intermediare din Europa. Obuzele de artilerie cumpărate de la producătorii indieni, au fost trimise, mai departe, de intermediari, armatei ucrainene. Moscova a protestat, însă oficialii din New Delhi nu au intervenit să pună capăt unei afaceri atât de profitabile.
Comerțul cu arme pentru Ucraina merge înainte, ocolind restricțiile indiene pentru exportul de armament și echipament militar. Protestele de la Moscova, sunt ignorate deoarece India are ca obiectiv dezvoltarea sectorului de export cu arme. Iar Ucraina, aflată în război cu Rusia lui Vladimir Putin este un client foarte bun.
Drept urmare, de mai bine de un an, India livrează marfă către intermediarii europeni care aprovizionează armatele Kievului.
Vladimir Putin și-a pus oamenii să ridice această problemă, de cel puțin două ori în fața oficialilor indieni. Ultima oară s-a întâmplat în timpul unei întâlniri, din iulie, între ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, și omologul său indian. Demersurile Moscovei nu au avut succes.
Oficialii indieni monitorizează aceste operațiuni, dar nu au luat nici o măsură pentru a limita livrările către Europa. Autoritățile de la New Delhi văd în războiul îndelungat din Europa o oportunitate pentru a-și dezvolta sectorul de export de arme.
Pe de altă parte, două surse guvernamentale indiene și alte două surse din industria de apărare susțin că livrările de muniții pentru export sunt mici. India produce o cantitate mică de proiectile care a fost trimisă Ucrainei. Este sub 1% din totalul armelor importate de Kiev pentru a-și duce războiul contra armatei lui Vladimir Putin.
Există mai multe țări europene care livrează muniții indiene în Ucraina. Italia și Republica Cehă conduc o inițiativă de aprovizionare a Kievului cu obuze de artilerie procurate din afara UE. Ucraina se confruntă cu o penurie de muniție de artilerie.
Invazie de papagali într-un oraş din Argentina
Oraşul Hilario Ascasubi, situat în apropierea coastei argentiniene de la Oceanul Atlantic, în estul ţării, se confruntă cu o invazie a papagalilor, informează Reuters citat de stirileprotv.ro.
Mii de păsări colorate în verde, galben şi roşu au invadat, din cauza defrişărilor, dealurile din apropierea oraşului, potrivit biologilor. Păsările ciugulesc cablurile electrice provocând pene de curent, iar ţipetele lor şi depunerile de excremente au întins la maximum nervii localnicilor.
”Dealurile dispar, iar asta îi determină să vină mai aproape de oraşe pentru a căuta hrană, adăpost şi apă”, a declarat biologul Daiana Lera, explicând că mare parte din pădurea argentiniană a dispărut treptat de-a lungul anilor.
În ultimii ani, papagalii s-au înmulţit, căutând refugiu în oraş pe perioada toamnei şi a iernii. Sunt perioade când, potrivit localnicilor, acest oraş cu 5.000 de rezidenţi numără până la 10 papagali pe cap de locuitor. Pe perioada verii, păsările migrează spre sud, în zonele stâncoase din Patagonia, în timpul sezonului de împerechere.
Imaginile surprinse recent în acest oraş arată sute de păsări care stau cocoţate pe cabluri electrice şi pe stâlpi, siluetele lor putând fi văzute şi în lumina amurgului în timp ce zboară peste clădiri şi peste o biserică, amintind în mod straniu de scenele din filmul clasic din 1963 al regizorului Alfred Hitchcock, ”The Birds” („Păsările”).
Ursula von der Leyen condamnă atacul Iranului împotriva Israelului şi cere protejarea civililor în Orientul Mijlociu
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a condamnat miercuri în „termenii cei mai fermi” atacul cu rachete balistice al Iranului împotriva Israelului, avertizând împotriva unei noi escaladări a situaţiei în Orientul Mijlociu, relatează stirileprotv.ro.
„Astfel de acţiuni ameninţă stabilitatea regională şi escaladează tensiunile într-o situaţie deja extem de volatilă”, a declarat Ursula von der Leyen, cerând tuturor părţilor să protejeze viaţa civililor nevinovaţi.
Şefa executivului european a reiterat în acest context apelul Uniunii Europene la o „încetare a focului la frontiera cu Libanul şi în Fâşia Gaza şi la eliberarea tuturor ostaticilor care sunt deţinuţi de aproape un an” de către gruparea islamistă palestiniană Hamas.