Kim Kardashian a angajat doi bărbați ca să-i maseze posteriorul!

Vedeta îi acordă posteriorului o atenție deosebită. Are o cameră amenajată cu fiare doar pentru această zonă a corpului.

separator

e385bbd424dc6228b2014c8458d42eee Vedeta îi acordă posteriorului o atenție deosebită. Are o cameră amenajată cu fiare doar pentru această zonă a corpului.

Și la plajă are o grijă exagerată față de posteriorul ei. Pentru sesiunea foto din Thailanda, soția lui Kanye West și-a angajat două persoane pentru a-i da posteriorul cu spray și pentru a-l masa cu ulei de cocos. Aceștia urmăreau ca în fiecare secundă fundul lui Kim să arate perfect.

Europa se topește la propriu: Meteorologii prognozează încă o lună de foc

Europa se topește la propriu. Mai multe state se confruntă cu temperaturi record, iar meteorologii nu vin cu vești bune și prognozează încă o lună de foc. Astfel, oamenii se pregătesc pentru un val de căldură care va ține mai multe zile și va duce valorile din termometre până la 40 de grade Celsius și asta la umbră, scrie paranteze.md.

Arșița a lovit mai multe țări europene. În Franța este Cod Portocaliu în mai multe regiuni. La Lyon, s-au înregistrat până la 38 de grade Celsius. Potrivit meteorologilor, acest val de caniculă nu este o excepției pentru sezonul estival, dar necesită o vigilență deosebită, deoarece va dura mai multe zile.

Și în Germania, mercurul în termometre a urcat până la 38 de grade Celsius. Oamenii s-au îmbulzit în parcuri, piscine sau pe malul lacurilor și a râurilor în căutarea unor temperaturi mai comfortabile.

Totuși, specialiștii avertizează asupra șocului termic – stresul la care este supus organismul după o expunere îndelungată la temperaturi extreme.

„Riscurile asociate cu înotul în timpul unui val de căldură sunt insolația, arsurile, dar și șocul termic pe care-l simțim la intrarea în apă, deoarece corpul nu se răcește la timp, diferența de temperatură fiind prea mare”, a spus Kai Muller, salvator din Germania.

În Polonia sunt peste 30 de grade Celsius. Medicii recomandă oamenilor să rămână în casă în orele amiezii și să bea mult lichid. Totuși, aceștia se aventurează să meargă la scăldat. Doar ieri s-au înecat șase persoane, iar de la începutul lunii aprilie – 120. Cea mai frecventă cauză a înecurilor este înotul în locuri interzise, precum și înotul după consumul de alcool.

Și în Italia temperaturile cresc de la o zi la alta. Iar în Spania și Portugalia, temperaturile vor depăși și în următoarele zile 40 de grade.

Anul trecut, aproximativ 15 mii de persoane au murit în Europa din cauza caniculei.

Rușii lansează atacuri cu drone kamikaze asupra Kievului pentru a doua noapte la rând

Ne aflăm în cea de-a 504-a zi a invaziei la scară largă a Federaţiei Ruse în Ucraina. Kievul a fost sub asediul dronelor kamikaze lansate de ruși pentru a doua noapte la rând, a declarat şeful administraţiei militare, Serhii Popko, relatează The Guardian. Alerte aeriene au sunat timp de peste două ore în Kiev și în mai multe zone din Ucraina, în timp ce președintele Volodimir Zelenski se află în Lituania pentru summit-ul NATO de la Vilnius. Liderul ucrainean se întâlnește miercuri cu președintele american Joe Biden și cu alți lideri ai NATO.

ACTUALIZARE 08:10 Rusia a lansat un val de atacuri kamikaze cu drone asupra Kievului şi a regiunii sale pentru a doua noapte la rând, a declarat miercuri armata ucraineană, cu câteva ore înainte ca Zelenski să se întâlnească cu liderii NATO la summitul de la Vilnius, scrie The Guardian. Potrivit informaţiilor preliminare ale armatei ucrainene, nu au existat rapoarte imediate privind victime sau distrugeri majore. Toate dronele au fost interceptate înainte de a-şi atinge ţintele.

„A 504-a zi a invaziei la scară largă a Federaţiei Ruse în Ucraina. Inamicul a lansat un alt atac aerian asupra capitalei„, a declarat Serhii Popko, şeful administraţiei militare de la Kiev, pe aplicaţia de mesagerie Telegram. Martorii Reuters din Kiev au auzit la Kiev explozii asemănătoare cu sunetul sistemelor de apărare aeriană care interceptează obiecte aeriene. Nu se ştie câte drone iraniene Shahed a lansat Rusia şi câte au fost interceptate.

Alerte aeriene au fost emise timp de peste două ore deasupra Kievului şi în întreaga Ucraină, iar luptele au continuat în timp ce liderii NATO s-au reunit pentru un summit pe care Kremlinul l-a criticat, avertizând că Moscova va răspunde pentru a-şi proteja propria securitate. Cu o noapte înainte, Rusia a lansat 28 de drone asupra Kievului şi a portului sudic Odesa, apărarea aeriană a Ucrainei doborând 26 dintre dronele Shahed.

Zelenski se întâlnește astăzi cu Biden, la Vilnius

ACTUALIZARE 08:00 Președintele Volodimir Zelenski are miercuri mai multe întâlniri bilaterale cu liderii NATO, după ce aceștia au declarat că viitorul Ucrainei este în interiorul alianței, cu toate că i-au respins liderului ucrainean apelul pentru un termen de aderare, relatează The Guardian.

Zelenski se va alătura liderilor NATO în a doua zi a summit-ului de la Vilnius pentru o sesiune inaugurală a Consiliului NATO-Ucraina, un organism creat pentru a îmbunătăți relațiile dintre Kiev și alianța militară transatlantică formată din 31 de membri. El se va întâlni, de asemenea, separat cu președintele american Joe Biden, pentru a solicita arme și muniții din Statele Unite și alte națiuni NATO pentru a lupta împotriva războiului declanșat de invazia Ucrainei de către Rusia în februarie anul trecut. Se așteaptă ca Statele Unite, Marea Britanie, Franța și Germania să emită asigurări Kievului cu privire la sprijin pe termen lung de securitate sub formă de armament avansat, antrenament și alt ajutor militar, posibil la scurt timp după încheierea summitului, potrivit oficialilor.

Cum și-a ieșit din minți o femeie după ce a fost informată că există o problemă cu zborul ei

O femeie și-a ieșit din minți când angajatul unei companii aeriene i-a spus că există o problemă cu rezervarea zborului ei. Femeia a distrus tot ce i-a picat în mână, scrie stirileprotv.ro.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, pe Aeroportul Internațional Mexico City. Totul a fost filmat de mai mulți pasageri.

„O pasageră a reacționat violent când a fost înștiințată că trebuie să finalizeze achiziția zborului ei. Se pareb că doamna a încercat să facă plata cu mai multe carduri de credit fără succes, determinând sistemul nostru de prevenire a fraudelor să emită o alertă de securitate”, a tranmsis compania aeriană pentru New York Post.

Femeia în vârstă de 56 de ani este acuzată că a deteriorat echipamentele și că a tulburat liniștea. Ea a trântit patru monitoare de computer și patru scanere portabile pentru coduri de bare. Aceasta a fost arestată și eliberată ulterior, după ce a fost de acord să plătească pagubele.

Femeia s-a enervat după ce a cerut unui angajat al companiei rambursarea unei rezervări.

„Dacă nu vrei, nu-mi da banii înapoi. Nu-mi pasă, dar asta o să te coste. Nu-mi da banii. Dar tu o să plătești pentru asta”, a spus ea.

Compania a mai transmis că reprezentanții săi „au activat protocolul de securitate corespunzător, cu sprijinul autorității aeroportuare”.

Cele mai proaste ținute de la Novaia Volna!
Articolul anterior
Andrian este Baby Starul lunii iulie!
Articolul următor