Kim Kardashian a angajat doi bărbați ca să-i maseze posteriorul!

Vedeta îi acordă posteriorului o atenție deosebită. Are o cameră amenajată cu fiare doar pentru această zonă a corpului.

separator

e385bbd424dc6228b2014c8458d42eee Vedeta îi acordă posteriorului o atenție deosebită. Are o cameră amenajată cu fiare doar pentru această zonă a corpului.

Și la plajă are o grijă exagerată față de posteriorul ei. Pentru sesiunea foto din Thailanda, soția lui Kanye West și-a angajat două persoane pentru a-i da posteriorul cu spray și pentru a-l masa cu ulei de cocos. Aceștia urmăreau ca în fiecare secundă fundul lui Kim să arate perfect.

Ucrainenii au eliberat orașul Liman, o mare victorie chiar în Donețk: „Ucraina va învinge!”

Orașul Liman, aflat în regiunea Donețk, a fost eliberat sâmbătă de forțele Ucrainei, la scurt timp după ce fusese complet încercuit. Un steag ucrainean a fost arborat la intrarea în oraș.

Andrii Yermak, șeful cancelariei președintelui Ucrainei, a postat un videoclip cu luptătorii ucraineni la intrarea în Liman.

„La 1 octombrie, vom desfășura drapelul nostru național și îl vom instala pe pământul nostru din Liman. Ucraina va învinge!”, a scris Yermak.

Recucerirea Limanului de către ucraineni a fost confirmată și de surse din Rusia, anunță jurnalistul Christo Grozev.

Un cunoscut fotbalist a fost arestat în Belarus și riscă ani de închisoare

Vasili Hamutovski, fostul portar al clubului românesc FCSB, a fost arestat în Belarus, după ce ar fi participat la un protest împotriva regimului președintelui Alexandr Lukașenko, dar și împotriva războiului din Ucraina.

Vasili Hamutovski

Fostul portar riscă între trei și șapte ani de închisoare, o amendă sau restricții de libertate.

Acesta revenise în Belarus pentru o operație la genunchi.

Un dosar penal a fost deschis pe numele pentru „infracțiunea” de „Organizare și pregătire a acțiunilor care încalcă grav ordinea publică sau participarea activă la acestea”, scrie sport.ro.

Țările cu care se unește România pentru a furniza gaze din Azerbaidjan către toată Europa. Proiectul susținut de UE ar putea fi aplicat rapid

Operatorii de transport de gaze naturale din România, Bulgaria, Ungaria și Slovacia au propus o iniţiativă pentru transportul gazelor naturale.

„Transgaz, Bulgartransgaz, FGSZ şi Eustream propun acţiuni comune privind extinderea cooperării dintre Uniunea Europeană şi Azerbaidjan prin transportul de cantităţi suplimentare de gaze naturale prin reţelele lor existente”, potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Agerpres.

Conform sursei citate, operatorii de transport de gaze vor continua să lucreze conform cadrului stabilit prin acordul de cooperare strategică UE-Azerbaidjan semnat la 18 iulie 2022.

„Pe baza cooperării dintre companii de-a lungul anilor şi cu sprijinul fondurilor UE, operatorii sunt încrezători că un astfel de proiect ar oferi o rută alternativă sigură pentru aprovizionarea cu gaze în volume suficient de mari”, a mai precizat comunicatul.

Cum s-ar putea transporta gazul în Europa 

Companiile au subliniat că într-un timp scurt şi cu îmbunătăţiri minime ale infrastructurii existente, proiectul ar putea transporta până la cinci miliarde de metri cubi de gaze naturale pe an, din Turcia şi Grecia către Europa de Est, Centrală şi de Vest, prin Bulgaria, România, Ungaria şi Slovacia.

„Acest lucru ar permite consumatorilor europeni să primească mai multe cantităţi de gaze naturale prin conductele Coridorului Sudic de Gaze. Un astfel de proiect ar putea fi implementat în cel mai scurt timp posibil şi la costuri minime, contribuind în mod semnificativ la asigurarea lichidităţii pe piaţa europeană de gaze. Iniţiativa contribuie la punerea în aplicare a obiectivelor şi priorităţilor stabilite în planul REPower EU al Comisiei”, conform sursei citate.

Cele mai proaste ținute de la Novaia Volna!
Articolul anterior
Andrian este Baby Starul lunii iulie!
Articolul următor