Konstantin Tszyu trece prin momente nefericite

După o căsnicie care a durat 20 de ani, soția boxerului

separator
Konstantin Tszyu, Natalia, a depus actele pentru divorț.

b49e28f4c16b

Conform informațiilor apărute în presa rusească, divorțul va fi finalzat pe 3 decembrie, în orașul Sydney, iar cei doi nu mai trăiesc împreună de doi ani. Konstantin şi Natalia au declarat că vor rămâne prieteni ca să nu sufere cei 3 copii – Timofei de 19 ani, Nikita de 15 ani și Anastasia de 11 ani.

0(37) 350A5ADC844B8899D78D42DEF208B 260030_main

Amintim că după ce boxerul și-a încheiat cariera sportivă, a vrut să revină în Rusia, însă soția a decis să rămână cu copii în Sydney.

Rusia a reușit să schimbe locația unei conferințe internaționale care urma să aibă loc la Chișinău

Rusia afirmă că a reușit să schimbe locația conferinței regionale a Organizației pentru Alimentație și Agricultură (FAO), care urma să aibă loc în mai la Chișinău.

Moscova presează ONU? Conferința FAO ar fi fost mutată de la ChișinăuImagine simbol

Potrivit purtătorului de cuvânt al MID-ului de la Moscova, Maria Zaharova, evenimentul va avea loc la sediul FAO de la Roma, după ce, anterior, autoritățile R. Moldova au anunțat că nu vor admite participarea în persoană a reprezentanților Federației Ruse, transmite Deschide.md.

„Datorită eforturilor coordonate a MID-ului Rusiei, Ambasadei Rusiei la Chișinău, reprezentanței permanente a Rusiei la FAO, țara noastră a reușit să obțină schimbarea locației celei de-a 34-a sesiuni regionale a conferinței regionale a Organizației pentru Alimentație și Agricultură. Am reușit să obținem mutarea conferinței din Chișinău în sediul FAO de la Roma”, a declarat Zaharova.

Cea de-a 34-a Conferință regională a Organizației pentru Alimentație și Agricultură (FAO) urma să se desfășoare la Chișinău în perioada 14 – 17 mai. În cadrul reuniunii vor fi discutate subiecte de actualitate ce țin de domeniul agriculturii, siguranței alimentare, digitalizării în utilizarea durabilă a terenurilor, pădurilor și resurselor de apă. Ministerul de Externe de la Chișinău anunța anterior că nu va admite participarea reprezentanților oficiali ai Federației Ruse la evenimentul respectiv.

Jaf bizar în Germania. Hoții au furat doar încălțăminte pentru piciorul stâng

O spargere la un magazin de încălțăminte din orașul german Düren le dă bătăi de cap anchetatorilor.

Jaf în Germania. Hoții au furat doar încălțăminte pentru piciorul stângFoto: Captură ecran

Hoții au furat zeci de pantofi sport desperecheați. Au luat doar încălțăminte pentru piciorul stâng și nimeni nu știe de ce, transmite stirileprotv.ro.

Jaful a avut loc dimineața devreme. Hoții au intrat în magazin și au furat aproximativ 30 de pantofi sport. Voit sau nu, au plecat doar cu încălțările pentru piciorul stâng. Perechile au fost lăsate în urmă.

Polițiștii investighează toate pistele posibile. Însă ciudățenia situației face ca lucrurile să fie și mai complicate.

Sebastian Cremer, polițist Düren: „Nu credem că hoții au fost profesioniști. Un singur pantof dintr-o pereche e foarte greu de vândut, așa că nu credem că hoții au avut de gând să facă asta”.

Anchetatorii nu au reușit deocamdată să creeze un profil clar al spărgătorilor. Povestea a ajuns, însă, la urechile localnicilor din micul oraș german, care acum despică firul în patru.

„Poate de-asta au furat doar perechea stângă, pentru că au doar un singur picior”, a spus un localnic.

Paguba se ridică la câteva mii de euro, având în vedere că magazinul a rămas cu încălțămintea desperecheată.

Fotografie virală: Un avion „taie” în zbor eclipsa totală de Soare

Un american a surprins în imagini eclipsa totală în Arkanas, iar fotografia sa a devenit rapid virală după ce a postat-o pe rețelele sociale pentru că surprinde Soarele perfect acoperit de Lună şi un avion de linie care „taie” eclipsa.

„Am făcut această fotografie minunată a unui avion care zboară prin eclipsa totală din Jonesboro! (n.r. statul american Arkansas) Ce experiență minunată!”, a scris Kendall Rust, pe Facebook, conform Digi24.

Luni a avut loc o eclipsă totală de Soare, care a fost vizibilă din America. Fenomenul a început în Mexic, a traversat Statele Unite şi s-a încheiat în Canada.

Milioane de americani care au avut norocul să se afle pe „poteca” de totalitate a eclipsei de Soare au experimentat ieri câteva minute de noapte în miezul zilei, când Soarele a fost complet acoperit de Lună.

Însă un număr infim de oameni – membrii echipajului de pe Stația Spațială Internațională – au avut privilegiul să vadă „de deasupra”, din spațiu, cum umbra Lunii traversează continentul american. Momentul a fost surprins de camerele de pe ISS.

Luni a avut loc o eclipsă totală de Soare, care a fost vizibilă din America. Fenomenul a început în Mexic, a traversat Statele Unite şi s-a încheiat în Canada.Milioane de americani care au avut norocul să se afle pe „poteca” de totalitate a eclipsei de Soare au experimentat ieri câteva minute de noapte în miezul zilei, când Soarele a fost complet acoperit de Lună. Însă un număr infim de oameni – membrii echipajului de pe Stația Spațială Internațională – au avut privilegiul să vadă „de deasupra”, din spațiu, cum umbra Lunii traversează continentul american. Momentul a fost surprins de camerele de pe ISS.De asemenea, SpaceX a publicat imagini ale elipsei văzute din spaţiiu de un satelit Starlink.

Simptome de meningită la copii
Articolul anterior
Ce a cerut Pavel Stratan să i se ofere în America?
Articolul următor