La 52 de ani, mama unui tânăr mort în Colectiv a născut o fetiță

Mama lui Andrei Bucă, un tânăr de 29 ani de ani care și-a pierdut viața în tragedia de la Colectiv, a născut zilele trecute o fetiță. La 52 de ani, Marcela Bucă nu a putut trăi cu gândul că nu mai avea un copil, așa că, cu doar câteva zile înainte de Paște, femeia a adus pe lume un copil.

separator
Dorin-si-Marcela-Buca

“În momentul când a plecat Andrei dintre noi, am simţit că viaţa noastră nu mai are niciun sens. Am simţit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam. Dar am strâns din dinţi, nu ne-am lăsat şi ne-am înţeles, tot aşa, din priviri, uitându-ne unul la altul, că nu are rost să continuăm în această lume dacă nu mai facem un copil”, a mărturisit Dorin Bucă, tatăl lui Andrei, într-un interviu acordat publicației obiectivbr.ro

Fetița se va numi Andreea, în memoria fratelui ei, dar va purta și numele de Gabriela, pentru că soții au aflat că vor fi din nou părinți anul trecut, chiar în ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril.

Andrei a murit în clubul “Colectiv”, pe 15 octombrie 2015, la doar 29 de ani. Tânărul absolvise facultatea de arhitectură şi lucra la o renumită firmă din domeniu, având deja câteva reuşite deosebite pe plan profesional.

Incendiul din clubul Colectiv din București a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015. Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit, iar focul a fost provocat de către artificiile folosite în timpul concertului. 64 de tineri au murit atunci, iar în jur de 180 au fost spitalizate cu răni grave.

alte Articole interesante