A lăsat văduve 130 de soții cu care a făcut 203 copii! E vorba despre un bărbat din Nigeria care a murit la 93 de ani

Un cleric musulman din Nigeria, care a fost căsătorit  cu 130 de femei, a murit la 93 de ani, lăsând în urmă nu mai puțin de 203 copii, potrivit www.thesun.co.uk. E vorba despre Mohammed Bello Abubakar care a adunat la înmormântarea sa un număr imens de oameni. Asistentul lui personal a declarat că Bello a avut o premoție  că va muri și știa că zilele îi sunt numărate.

separator

nigerian

Nigerianul a devenit celebru în întreaga lume după ce în 2008 a fost arestat și obligat de un tribunal islamic să divorţeze de 82 dintre cele 86 de soţii. Însă, nevestele acestuia au protestat în fața tribunalului, iar Muhammadu Bello Masaba a declarat că misiunea sa „divină” pe pământ este aceea de a se căsători. Din cele 130 de căsătorii, doar 10 au eșuat și au ajuns la divorț, însă într-un interviu pentru BBC, bărbatul a spus că Dumnezeu i-a dat abilitatea de a reuși să țină sub control așa multe neveste.

Niger1

„Un bărbat cu 10 soții se va prăbuși și va muri, însă puterea mea îmi este dată de Allah”, declara acesta.

Multe dintre nevestele lui au venit la el pentru a fi vindecate, iar una dintre ele a spus că nu poate să-i refuze cererea în căsătorie, pentru că e „comandă de la Dumnezeu”.

https://www.youtube.com/watch?v=BxnJ-Qn-FL8

„Masaba refuza să-şi ia medicamentele. Aşa trăia el ”, a declarat un membru al familiei.

Bello Masaba a lăsat în urma lui „o moştenire de încredere, de compasiune şi de supunere faţă de Allah”, conform unui membru al familiei sale.

„A murit la vârsta de 93 de ani şi oricine la vârsta asta trebuie să se aştepte la probleme de sănătate”, a adăugat acesta.

Un vlogger cunoscut de la noi se căsătorește!
Articolul anterior
Ajută copiii bolnavi de cancer. Donează 10 lei pentru ei
Articolul următor
Alte articole interesante