Lindsay Lohan, agresată de iubitul rus chiar pe plajă, în văzul lumii

S-a dovedit că declarațiile lui Lindsay Lohan erau adevărate. Iubitul ei, miliardarul rus Egor Tarabasov, într-adevăr era foarte agresiv. Acesta a aplicat forța chiar și în vacanță, atunci când au plecat pe Insula Mykonos.

separator

Noi imagini cu actrița, agresată de iubitul ei tinerel, au apărut în presa tabloidă britanică. Între Lindsay și Egor a izbucnit o altercație violentă. Cei doi se aflau în mașină iar femeia i-a smuls telefonul din mâini bărbatului și i l-a aruncat în nisip. Ea a sprintat, apoi, pentru a lua de pe nisip telefonul rusului și să fugă cu el. Egor a prins-o, i-a sucit mâinile divei și a bruscat-o, în tentativa de a-și recupera dispozitivul, scrie click.ro.

Actrița s-a hotărât, însă, să vorbească despre incident.

„Nicio femeie nu poate accepta să fie lovită de un bărbat, mai ales dacă acesta nu este pregătit să își ceară scuze. Egor băuse prea mult și a luat-o razna”.

Lindsay le-a explicat jurnaliștilor de la DailyMail evenimentele care au dus la altercația care a avut loc pe plajă.

„Am luat cina cu o seară înainte. Am dansat, a fost foarte plăcut. Am ajuns ambii acasă, dar el a ales să mai dea o tură pe-afară. S-a întors după câteva ore și m-am trezit cu el stând peste mine. Nu era în apele lui. Era foarte agresiv și m-a atacat.”

Actrița a dezvăluit că nu este pentru prima dată când este agresată de Egor.

„Asta e problema! Dar, măcar, de data asta a văzut toată lumea! Pur și simplu, mi-am luat hainele și am plecat la prietenul meu cel mai bun din St. Tropez și mi-am petrecut restul vacanței pe yacht, pescuind.”

https://www.youtube.com/watch?v=_iBWrO-k5HA

Sursa: dailymail.co.uk

Fii chic şi sofisticată cu ținutele din magazinul Navali Outlet!
Articolul anterior
Jamie Oliver a devenit tătic pentru a cincea oară
Articolul următor
Alte articole interesante