Lui Leonardo DiCaprio i-a fost confiscat Oscar-ul

Actorul a rămas fără un tablou de Picasso şi fără o statuetă Oscar, după ce autoritățile americane i-au confiscat mai multe bunuri de valoare.

separator

not-even-golden-oscar-chances-could-save-leonardo-dicaprio-from-the-dreaded-awkward-high-f-785604

Departamentul american al Justiţiei încearcă să recupereze circa 540 de milioane de dolari, delapidaţi din fondul suveran al Malaeziei, care au fost spălaţi în Statele Unite.

Cu o parte din aceşti bani a fost finanţat filmul „Lupul de pe Wall Street”, care îl are în rolul principal pe DiCaprio.

În timpul filmărilor, vedeta a primit cadou mai multe tablouri, inclusiv un Picasso de 3,2 milioane de dolari, şi Oscarul pentru cel mai bun actor, decernat în 1955 lui Marlon Brandon, scrie digi24.ro.

„DiCaprio a inițiat returnarea acestor articole, care fuseseră primite și acceptate în scopul includerii într-o licitație anuală de caritate organizată în beneficiul fundației sale”, se indică în declarația reprezentanților săi.
„(El) a returnat de asemenea un Oscar câștigat de Marlon Brando, care i-a fost dat lui DiCaprio cadou de către Red Granite pentru a-i mulțumi pentru prestația din ‘The Wolf of Wall Street'”, se adaugă în declarație.

12 imagini care demonstrează cât de prețioasă este viața
Articolul anterior
Mesajul emoţionant al lui Keanu Reeves: Suntem precum nişte Zoombie. Ridicaţi-vă capul din telefonul mobil şi priviţi în jur!
Articolul următor
Alte articole interesante