Maria Sharapova i-a „furat” iubitul artistei Nicole Scherzinger?!

Nicole este într-o relație cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov de doi ani, însă acum, cei doi nu se mai afișează împreună. Perechea nu a făcut niciun anunț că s-ar fi despărțit, însă tenismanul a fost văzut în compania fostei sale iubite, Maria Sharapova.

separator
sharapova-768x1233

Nicole Scherzinger nu prea are noroc în dragoste! După relația cu Lewis Hamilton, toată lumea a crezut că a găsit fericirea și că va păși, în curând, spre altar alături de noul ei iubit, tenismenul Grigor Dimitrov. Din păcate, se pare că lucrurile stau complet diferit în realitate.

Potrivit publicației ”The Sun”, cei doi nu s-a mai văzut de aproape două luni, Nicole și Dimitrov decizând să ia o mică pauză în relația lor.

”Recent, ea a avut câteva probleme personale, iar Grigor n-a putut s-o sprijine prin tot ce a trecut”, a povestit o sursă pentru publicația amintită anterior, motivând astfel pauza dintre cei doi.
Nicole-Scherzinger-hepta_2809043-721x1024

Culmea e că-n toată această perioadă, când nu i-a putut fi aproape iubitei sale, bulgarul a fost văzut alături de o altă femeie frumoasă și celebră. E vorba chiar de tenismena Maria Sharapova, cu care a avut în trecut o relație de doi ani. Cei doi au fost surprinși împreună la un eveniment dedicat tenisului în Madrid, pe 4 mai, scrie okmagazine.ro.

Apropiații spun că mișcarea lui Grigor n-a fost chiar de blamat, dat fiind faptul că Nicole și el au luat o pauză în relația lor.

”Sunt într-o pauză. S-a mai întâmplat asta anterior și au reușit să depășească momentul”, a precizat aceeași sursă, despre relația dintre celebra cântăreață și Grigor.

Relația dintre oameni și animale, într-un proiect foto desăvârșit
Articolul anterior
Stela Popa își felicită băiețelul cu o nouă carte din colecția „Povești pentru Dănuț” – „Regele cel înțelept”
Articolul următor
Alte articole interesante