Medicii bat alarma! Sunt îngrijorați de starea de sănătate a Allei Pugaciova

De mai bine de un an, cunoscuta artistă din Rusia a slăbit considerabil. Fanii sunt încântați de noua siluetă a vedetei, însă medicii sunt îngrijorați.  Pugaciova, în vârstă de 67 de ani, nu se oprește de slăbit.

separator

Potrivit experților, pierderea rapidă în greutate la o vârstă înaintată este plină de consecințe, mai ales că Alla Pugaciova avea deja probleme cu inima și cu picioarele. Slăbirea bruscă i-ar putea provoca anorexie sau dezvoltarea unui anumit tip de cancer.

uzn_1474854916

Alla Borisovna Pugaciova este o cântăreață, cantautoare, producătoare muzicală, actriță și prezentatoare TV rusă; Artistă a Poporului a Federației Ruse, laureată a Premiului de Stat al Federației Ruse. În repertoriul ei sunt peste 500 de piese în limbile rusă, engleză, germană, franceză, ebraică, finlandeză și ucraineană, iar discografia ei conține peste 100 de viniluri, CD-uri și DVD-uri. Înafară de Rusia și țările din fosta URSS, albumele Allei Pugaciova au fost lansate în Japonia, Coreea, Suedia, Finlanda, Germania, Polonia, Cehoslovacia și Bulgaria. Tirajul total al discurilor sale este de 250 de milioane de exemplare.

În prezent, și-a anunțat încetarea carierei active de interpretă și nu mai face turnee.

Când nu se fac nunți în 2017?!
Articolul anterior
Mini antrenament pentru fese și coapse bine lucrate! Urmează exemplul ei
Articolul următor
Alte articole interesante