Mesajul lui Florin Piersic adresat fostei sale soții! Tatiana Iekel a murit la 84 de ani

Actriţa Tatiana Iekel, fosta soţie a actorului Florin Piersic şi mama lui Florin Piersic Jr., a murit la vârsta de 84 de ani. Aceasta a lăsat un mare gol în sufletele celor care au iubit-o. Florin Piersic a publicat un mesaj emoţionant despre cea care i-a fost soţie.

separator
Tatiana-Iekel-Florin-Piersic-si-Florin-Piersic-Jr

Actorul mărturisește că cei doi au rămas mereu aproape deşi viaţa i-a despărţit la un moment dat. Au avut şi cel mai puternic motiv pentru a face acest lucru, și anume fiul lui, Florin.

„Tatiana, scumpa mea, de când ți-ai luat zborul către stele, ma gândesc neîncetat la tine, la noi, la cum ai apărut în viața mea și m-am îndrăgostit definitiv de tine, la cum ne-am iubit, la cum ne-am despărțit, la cum a apărut pe lume băiatul nostru pe care tu îl adorai și de care eu sunt atât de mândru și mai ales la cum am rămas prieteni, până la sfârșitul sfârșitului. Eu, Florin, cu durere și lacrimi în ochi și în suflet, îți sărut mâna și îți mulțumesc că mi-ai fost alături și m-ai însoțit cu gândul tău bun, chiar și atunci când am fost departe unul de celălalt. Dar tu știi bine, că deși viața ne-a despărțit, noi am rămas mereu aproape.”, a scris actorul cu durere în suflet.

CollageTatiana Iekel, actriță a Teatrului Mic din București, a lăsat în urmă amintirea unor roluri memorabile în peste 70 de piese de teatru și film, dar și imaginea unui om frumos și discret până în ultima zi a vieții sale, potrivit celor care au cunoscut-o.

Recent, Tatiana Iekel a interpretat-o pe Evelina în filmul Sieranevada (2016), regizat de Cristi Puiu, rol pentru care a primit o nominalizare în acest an la Premiile Gopo, la categoria Cea mai bună actriță în rol secundar.Tatiana-Iekel-Teatrul-Mic-50-de-ani

sursa

Doliu în lumea muzicii din România!
Articolul anterior
Ea este Miss USA 2017
Articolul următor