Mihaela Rădulescu făcută cu ou și oțet. “Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat…”

Mihaela Rădulescu a debutat în show-ul „Românii au talent” cu un moment controversat.

separator
Și asta pentru că vedeta a criticat dur o dansatoare pentru că ar fi prea grasă: „Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine”.

Andra a reacționat dur: „Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine”.

Mihaela a ironizat-o pe solistă: „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebedelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans. Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică”.

După acest incident, o bloggeriță din România a făcut-o cu ou și oțet pe Mihaela Rădulescu.

„Nu am scris în viaţa mea o scrisoare publică, dar ţie, dragă Mihaela Rădulescu, după prima ediţie de la Românii au talent, simt să îţi scriu una. Una pe care sper să o citeşti! Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni,  să îţi spun că esti penibilă. Dar o fac! Uneori, noi, ăştia mai mici şi mai neînsemnaţi, mai spunem şi lucruri trăsnite, dar care au destul de mult sens! Eşti penibilă! Înţeleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat, cu fiecare zi care trece îţi mai apare un rid pe faţă şi probabil că treci printr-o criză destul de naşpa. Dar asta nu îţi dă dreptul să acţionezi şi să vorbeşti aşa cum o faci. Eşti penibilă!…

… Şi pentru că nu era de ajuns, trebuia să te dai şi mai mult în spectacol şi să îl pupi pe scenă pe unul dintre participanţii la acest show. Ştim deja, dragă Mihaela, cât de mult îţi place… să fii adorată, ca să nu zic altceva. E cumva firesc ca atunci când te simţi bătrână (pentru că nu eşti chiar atât de bătrână, tu doar te simţi), să vrei să fii adorată de toţi bărbaţii din jurul tău. Dar serios acum, nu era nevoie să faci asta într-un show de acest gen, difuzat la o oră la care se uită şi copiii. Eşti penibilă!  Cu stimă, o tipă tânără, căreia nu poţi să îi zici că este grasă!”, scrie bloggeriţa.

Iar Mihaela a răspuns tututror persoanelor care au criticat-o:

„Gustul succesului este mirodenia mea preferată! Iar l-am simţit, văzând cifrele de audienţă şi vă mulţumesc pentru…tot! Chiar şi cei care înjură şi murdăresc pagina sau atmosfera sunt parte din ecuaţia succesului meu – o urâm, dar nu putem fără ea. Fiţi senini şi buni şi …s-aveţi VIAŢĂ!“  

Sursa

Cine va reprezenta Rusia la Eurovision!
Articolul anterior
Secretele unui masaj erotic făcut ca la carte!
Articolul următor
Alte articole interesante