Minunile există! O româncă a învins cancerul de col uterin, apoi a rămas însărcinată

O tânără din România a fost diagnosticată cu o boală teribilă, cancer de col uterin, dar nu a cedat în fața nenorocirii. A sperat, a luptat, a avut încredere în puterea Domnului și în profesionalismul medicilor. Într-un final, ea s-a tratat de cancer și a devenit mamă la scurt după aceasta.

separator
53c8e97d5fa11_53c8e97d5fa4e


A născut duminică o fetiță perfect sănătoasă, deși anul trecut, când a aflat că suferă boală necruțătoare, a crezut că nu va putea trăi vreodată astfel de momente emoționante. Medicii spuncă e o minune, dar care a fost posibilă datorită unei intervenții noi pentru un spital de stat de la noi din România.

″Mi-a împlinit Dumnezeu visul. Emoție….așa, hmmm, am respirat parcă mai bine”. Este mărturia emoționantă a unei mame care la un an și jumătate după ce a primit un diagnostic năucitor, cancer de col uterin nu doar că a învins boala dar a reușit să rămână și însărcinată. Am putut să mă împac cu gândul, am zis că poate poate Dumnezeu mă ajută, pot să fac fertilizare sau voi adopta. Și s-a întâmplat să rămân chiar atunci. Astăzi am născut, prin cezariană. E o fetiță de trei kilograme. Maia o cheamă. Vine de la Sf. Maria”, a declarat femeia pentru stirileprotv.ro

Natalia Gordienko, într-o poză alături de celebrul actor Jean-Paul Belmondo!
Articolul anterior
Fiul bloggeriței Ana Ciorici a împlinit astăzi un anișor! Vezi ce mesaj emoționant i-a dedicat tânăra mămică
Articolul următor
Alte articole interesante