Miss Univers 2015, curtată de un președinte!

De când e Miss Univers, Pia Alonzo Wurtzbach a devenit subiect de speculații. Mai nou, jurnaliștii au aflat mai multe detalii din viața personală a acesteia.

separator
este-cea-mai-frumoasa-femeie-din-univers-dar-el-cum-arata-si-cine-este-barbatul-care-ar-fi-cucerit-o-pe_1_1

Potrivit Us Weekly, bruneta l-ar fi cucerit pe președintele Filipine, Benigno „Noynoy” Aquino III, care o place din primăvara anului trecut. Pia evită să vorbească despre acest subiect și, în cadrul unui interviu, a ales să spună doar că l-a cunoscut pe bărbat și că este cu adevărat amuzant.

Cea care a vorbit însă despre presupusa legătură dintre Pia și Benigno a fost sora președintelui, care este prezentatoare TV în Filipine și este mai deschisă când vine vorba de relațiile familiei. Ea a dezvăluit că îi place de Miss Filipine și că, alături de surorile sale, încurajează o relație între frumoasa de 26 de ani și bărbatul de 55.

este-cea-mai-frumoasa-femeie-din-univers-dar-el-cum-arata-si-cine-este-barbatul-care-ar-fi-cucerit-o-pe

Din păcate însă, ea susține că Pia nu s-a arătat cu adevărat interesată de președinte: „Ar fi putut să vorbească mai mult despre el. Cred însă că nu-l place cu adevărat pe Noy. A vorbit cu el, l-a distrat, dar nimic mai mult”, a spus femeia.

sursa

Vedetelor li s-a cerut să îmbrace Șari! Cine nu a respectat dress-code-ul!
Articolul anterior
Vedetele investesc bani de bani în Pomul de Crăciun!
Articolul următor
Alte articole interesante