Monica Gabor, VIOLATĂ şi vândută pe 1.000 de dolari!

Monica Gabor, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, a fost implicată într-un scandalul izbucnit în 2011, când Dinu Damaschin a fost reţinut de poliţişti pentru trafic de minore. Monica nu a negat faptul că a fost victima acestui bărbat care le promitea fetelor din familii sărace că le ajută să-şi construiască o carieră în modelling sau în televiziune.

separator
moni moarte6 560

Monica Gabor a relatat că Dinu Damaschin a „vândut-o” unui bărbat numit Cristi Tănase pe suma de 1.000 de dolari, cu care a fost obligată să se culce.

Într-o seară Dinu Damaschin m-a dus la „Latin” unde l-a invitat şi pe Cristi Tănase şi i-a spus acestuia că sunt virgină şi că mă dă pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tănase a fost de acord şi m-a obligat să merg cu el la Hotel Decebal. Împotriva voinţei mele am fost cu acesta la hotel, am început să plâng, i-am spus lui Cristi Tănase că sunt virgină. El a spus că nu-l interesează, după care m-a violat„, a declarat ea.

Punct final în povestea care a lăsat urme adânci în viaţa Monicăi Gabor (25 de ani). Dosarul în care Dinu Damaschin, cel care se considera „protectorul” vedetei, era acuzat de trafic de minore a fost finalizat.

Doi dintre invinuiţi, Eugen Mihai Mereuţă şi Claudiu Ciuca, au fost condamnaţi marţi la închisoare cu executare. Damaschin nu va mai ajunge dupa grătii, întrucât a murit în urmă cu un an şi jumătate, chiar la tribunal!

Sursa

 

Mama Antoniei și-a luat adio: „Ne vedem în Rai”
Articolul anterior
Psihologul o tratează pe Aurelia Cupcea de gelozie!
Articolul următor
Alte articole interesante