Motivul pentru care Angelina Jolie a anulat divorţul de Brad Pitt

Us Weekly citează mai multe surse care susţin că Angelina şi Brad, s-au despărţit în septembrie 2016, nu au mai înaintat cu procedurile de divorţ.

separator
imagini-cu-angelina-jolie-si-brad-pitt-din-luna-de-miere-cum-arata-intr-o-zi-obisnuita-alaturi-de-copii_size2


Angelina Jolie ar fi blocat divorţul, după ce Brad Pitt a renunţat la alcool, într-un efort de a o recâştiga, susţin prieteni apropiaţi celor doi, potrivit Us Weekly, scrie Daily Mail.

„Nu au mai făcut nimic în această privinţă în ultimele şapte luni şi nimeni nu crede că se va mai întâmpla ceva” a declarat una dintre surse publicaţiei.

Motivul: Brad a renunţat la alcool.

Un prieten al lui Jolie a spus pentru Us Weekly că angajamentul pe care Brad şi l-a luat, de a se reabilita, a atins o coardă sensibilă, actriţa gândindu-se foarte serios să anuleze divorţul. Acesta a adăugat că Brad face tot posibilul pentru a o recuceri. Iar renunţarea la alcool era cel mai important lucru pentru ea.

„Toată lumea crede că cei doi se vor împăca. Nu va fi o surpriză dacă vor anula divorţul”.

Într-un interviu pentru GQ, Brad Pitt, 53 ani, spunea că a mers la dezalcoolizare, iar acum bea suc de merişoare şi apă minerală. A recunoscut public în mai că are o problemă cu alcoolul şi că mai are multe de învăţat pentru a fi un părinte model. De asemenea, actorul a mărturisit că a mers la terapie şi s-a întors către artă pentru a se vindeca. Acesta este testat săptămânal de către un consilier pentru a vedea dacă a consumat alcool.

Sursa

Crimă odioasă la Ungheni. Un tată și-a omorât copilul în bătaie
Articolul anterior
Video viral. Își alăptează fetița de 4 ani, în ciuda criticilor de pe rețelele de socializare
Articolul următor