A murit un actor din Titanic!

Bill Paxton, care a jucat în cunoscutele filme precum „Apollo 13”, „Aliens” și „Titanic”, s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, în urma complicațiilor suferite după o intervenție chirurgicală pe cord.

separator

bill-paxton

Paxton, care a jucat în zeci de filme în cariera sa de 40 de ani, a apărut recent în serialul HBO „Big Love”, despre o familie mormonă poligamă, și a deținut un rol alături de Tom Cruise în filmul science-fiction „Edge of Tomorrow”. De asemenea, Paxton a deținut rolul principal în filmul „Twister” (1996), despre un grup de vânători de tornade.

Pentru rolul său din „Apollo 13” Paxton a câștigat în 1996 premiul Sindicatului actorilor americani alături de întreaga distribuție a filmului, scrie agerpres.ro.

El a fost nominalizat la trei Globuri de Aur pentru cel mai bun actor, pentru rolul din „Big Love” și pentru cel din miniserialul „A Bright Shining Lie”.

Site-ul tmz.com, preluat de DPA, a scris că Paxton a murit în urma complicațiilor apărute în urma unei intervenții chirurgicale la inimă.

paxton-619-386

„Cu inimile grele împărtășim informația că Bill Paxton a murit din cauza complicațiilor în urma unei intervenții chirurgicale”, a precizat un reprezentant al familiei într-un comunicat.
„Soț și tată devotat, Bill și-a început cariera la Hollywood lucrând la filme în departamentul artistic, înainte de o carieră ilustră de patru decenii ca actor și regizor prolific și apreciat”, a mai menționat familia sa.
„Pasiunea lui Bill pentru arte a fost simțită de toți cei care-l cunoșteau, iar căldura și energia lui neobosită sunt de necontestat”, se mai menționează în comunicatul citat.

Bill Paxton era căsătorit cu Louise Newberry, cu care avea doi copii, James și Lydia.

„Magnific”! Investigații medicale ca în Europa
Articolul anterior
Cele mai prost îmbrăcate vedete de la Oscar 2017!
Articolul următor
Alte articole interesante