Nicolas Cageîn vârstă de 50 de ani a devenit pentru prima dată bunic.
Fiul său, Weston Cage, în vârsta de 23 de ani şi partenera sa, Danielle, au devenit părinții primului lor copil, un băieţel Lucian Augustus Coppola Cage, potrivit dailymail.co.uk.
Proaspăta mămică a explicat pentru jurnaliştii de la Us Weekly originea numelui: „Lucian este un nume românesc, eu fiind româncă, iar Augustus este numele bunicului lui Weston.”
Nicolas Cage mai are un fiu în vârstă de zece ani, cu actuala soţie, Alice Kim, în vârstă de 40 de ani.
Kremlinul anunță planurile lui Vladimir Putin după victoria lui Donald Trump la alegerile din SUA
Purtătorul de cuvânt al Kremliului, Dmitri Peskov, a anunțat că nu are cunoștință de vreun plan al lui Vladimir Putin de a-l felicita pe Donald Trump după ce republicanul și-a proclamat victoria în alegerile prezidențiale, relatează Reuters și agenția de stat rusă Tass, citată de hotnews.ro.
„Nu sunt la curent cu vreun plan al președintelui de a-l felicita pe Trump pentru alegerea sa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.
El a subliniat că oamenii nu ar trebui să uite că Statele Unite sunt o țară neprietenoasă față de Rusia.
„Să nu uităm că vorbim despre o țară neprietenoasă care este implicată direct și indirect într-un război împotriva statului nostru”, a menționat el.
Moscova urmărește îndeaproape și analizează declarațiile făcute de politicienii americani despre Rusia, a declarat Peskov reporterilor prezenți miercuri la un briefring la Kremlin.
El a mai declarat că relațiile dintre cele două țări se află la un minim istoric și este practic imposibil ca acestea să se înrăutățească.
SUA sunt capabile să schimbe traiectoria politicii lor externe, spune Peksov, dar „vom vedea în ianuarie”, când Trump va prelua funcția, dacă acest lucru se va întâmpla.
Inundațiile din Spania: 219 morţi și 89 de persoane oficial date dispărute
Justiţia din Valencia a declarat marţi seara că a înregistrat 89 de cazuri de persoane dispărute în aceasta regiune spaniolă puternic afectată de inundaţii, relatează AFPcitată de digi24.ro.
„Birourile mixte ale poliţiei ştiinţifice şi ale forţelor de securitate au înregistrat 89 de cazuri de persoane dispărute”, a indicat Curtea Superioară de Justiţie a regiunii Valencia pe platforma X. Este pentru prima dată când autorităţile anunţă numărul persoanelor dispărute. Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a anunţat marţi un prim plan de urgenţă în valoare de 10,6 miliarde de euro pentru a veni în ajutorul cetăţenilor şi companiilor afectate de inundaţiile istorice care au devastat sud-estul ţării şi care au făcut 219 morţi şi 89 de dispăruţi, marea majoritate în regiunea Valencia. Printre aceştia se află doi chinezi, doi români, un ecuadorian şi trei britanici, notează AFP.
Cozi kilometrice la secțiile de votare din SUA
Donald Trump conduce cu 246 electori, în timp ce Kamala Harris a obținut 182. Asta după un scrutin dur, în care centrele de votare din cele 50 de state au luat măsuri de securitate fără precedent, scrie stirileprotv.ro.
Vorbim despre agenți de securitate înarmați și chiar drone de supraveghere, ori geamuri anti-glonț. La ieșirea de la urne, Donald Trump a dat asigurări că susținătorii lui nu sunt violenți.
Dintre cei 161 de milioane de alegători înregistrați în Statele Unite, peste 82 de milioane au votat deja anticipat înainte de 5 noiembrie. Ceilalți au avut de așteptat ore bune ca să poată să-și exprime o opțiune. În unele locuri s-au format cozi kilometrice în jurul secțiilor.
Însă, nu toți alegătorii s-au prezentat la urne atât de veseli și optimiști.
Au fost alegeri chiar și la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Patru astronauți ai NASA și-au exprimat opțiunile anticipat la 400 de kilometri distanță de Pământ.
Voturile astronauților vor ajunge pe Pământ printr-o transmisiune prin satelit criptată.
Între timp, FBI a înființat la Washington un post de comandă pentru a monitoriza și răspunde la amenințările legate de alegeri – atât înainte, cât și după ziua scrutinului. Totul în colaborare cu poliția de la nivel local.