Nici acum nu crede că a devenit Miss Rusia 2017! A câștigat 3 mln de ruble și o mașină nouă

În ajunul Sărbătorilor Pascale o tânără de 21 de ani originară din Ekaterinburg s-a pomenit cu titlul de Miss Rusia 2017. E voba de Polina Popova, care a recunoscut că nici acum, după ce juriul i-a acordat titlul onorific, nu-i vine a crede că ea este cea care urmează să reprezinte Rusia la Miss World 2017. Tânăra a primit de 50 mii de euro, o maşină şi tradiţionala coroană din aur alb, încrustată cu diamante şi perle. Aceasta i-a fost transmisă de câştigătoarea de anul trecut, Iana Dobrovolskaia.

separator

polina-post

 

De unde vine Polina
Polina Popova s-a născut pe 1 iunie 1995, în Ekaterinburg. În acest oraș, modelul a trăit toată viața. Tânăra vorbește cu mândrie despre regiunea Sverdlovsk, pe care a reprezentat-o la concursul Miss Rusia, regiune în care și-a început cariera de model.

polina1 polina2 polina3

Despre pasiunea pentru modeling
Polina Popova visa încă de pe băncile școlii să călătorească în diferite țări și să participe la ședințe foto. Tânăra face modeling de la vârsta de 15 ani. După ce a vizitat nenumărate țări din Europa și Asia, Polina a înțeles că își dorește să rămână acasă, în Rusia.

polina4polina7polina5

Eu vreau să-mi petrec viața în țara mea, să-mi fac studiile aici, în Rusia. Când am făcut această alegere, am făcut o comparație cu diferite orașe din întreaga lume. Așa că pot spune cu certitudine că Rusia e cea mai potrivită țară pentru viitorul meu. Aici vreau să-mi întemeiez o familie și să educ copii, le-a declarat Polina jurnaliștilor după finala Miss Rusia 2017.

Polina Popova nu este prima reprezentantă a regiunii Sverdlovsk care a obținut titlul onorific al acestui concurs.  De-a lungul ultimilor ani, mai multe fetecare au reprezentat acestă regiune au devenit câștigătoare a titlului de „Miss Rusia“: în 2010, a fost Ekaterina Antonenko, iar în 2015 – Sofia Nikitchuk.

polina8polina11

polina9 polina10

E pasionată de cultura chineză

De mulți ani, Polina studiază limba chineză. Ea este atât de pasionată de cultura asiatică, încât i-a trect prin gând să se mute în China pentru a urma studiile superioare. A renunțat însă la acestă idee după ce a lucrat o perioadă acolo în calitate de model.

polina6 polina12

Despre diete și regim alimentar strict

Proaspăta Miss spune că nu este adepta regimului alimentar strict. Îi place mult să se răsfețe cu deserturi, însă pentru a se menține în formă merge la sală. De asemenea, alege să-și petreacă timpul liber practicând tenisul.

Pentru titlul de Miss Rusia s-au luptat 50 de tinere din diverse regiuni ale țării.

Sursa: www.spletnik.ru

10 secrete pentru a păstra florile în vază mai mult timp!
Articolul anterior
PAŞTE 2017: Tradiţii şi obiceiuri în cea de-a doua zi de Paşte
Articolul următor
Alte articole interesante