Nicoleta Luciu a pus aspirină în mașina de spălat. Rezultatul este uimitor

Fiind mamă a patru copii, Nicoleta Luciu a reușit să învețe în timp foarte multe lucruri utile, care să îi ușureze activitățile casnice. Mai nou, aceasta a încercat un experiment: a pus aspirină în mașina de spălat și a rămas uimită de rezultatul obținut. Iată ce scrie vedeta pe blogul ei!

separator


Cum trebuie sa procedezi?

„Pune în cuva de spălat hainele pe care dorești să le protejezi. În general, spălatul la mașină pe termen lung atacă tesătura și culoarea hainelor: cele albe devin cenușii, cele negre își pierd din intensitatea culorii, iar cele colorate rămân fără strălucire. Ei bine, tot ce trebuie să faci este să adaugi în cuvă 5 tablete de aspirina (normală, o gasești la orice farmacie), iar în sertarele dedicate balsamul și detergentul de rufe pe care îl folosești în mod normal.

Se pare că pe termen lung vei observa o mai mare rezistență a rufelor, care nu se vor mai deteriora la fel de repede.
Eu am testat metoda cu o serie de haine albe. Rezultatul?

Am observat din start ca albul a rămas alb. În plus, se poate sesiza de la prima spălare că hainele sunt curățate mai în profunzime. Se pare, deci, că aspirina nu e doar pentru dureri de cap!

Cum să scoți petele de pe haine cu aspirină?

Încă un truc bonus: aspirina poate înlocui cu succes și produsele de scos petele din comerț. Cum?

Pisează doua tablete de aspirină, pune praful obținut la înmuiat, în apa călduță, împreună cu haina pătată. Las-o să acționeze timp de 45 de minute, apoi bag-o în masina de spălat pentru un ciclu normal. La final, s-ar putea să ai surpriză: petele de cafea, ulei, cerneală și alte substanțe care ne dau bătăi de cap în mod normal, au dispărut!”, a scris  vedeta pe blogul său nicoletaluciu.ro

Ce conține de fapt ciocolata din comerț. Semnal de alarmă, după o analiză efectuată pe 60 de sortimente
Articolul anterior
Ce filme și regizori vor fi invitați la cea de-a treia ediție a Zilelor Filmului Românesc la Chişinău
Articolul următor
Alte articole interesante