O actriță celebră a pozat complet goală la 43 de ani!

Este mamă a patru copii însă acest lucru nu a împiedicat-o să pozeze nud, pentru prima oară în cei 25 de ani de carieră. Heidi Klum afișează o siluetă de invidiat și are mai multă încredere în ea ca niciodată. Chiar modelul german spune asta și o demonstrează pozând complet goală la 43 de ani aratându-și corpul fără cusur.

separator
Heidi-Klum-goala

“M-am gândit că de ce nu?! Mai mulți prieteni mi-au spus: ’împlinești 44 de ani, de ce acum?’. Eu am spus că de ce nu acum? Ar trebui să celebrăm trupul unei femei indiferent de vârstă”, a spus Heidi Klum pentru Daily Mail.

Mamă a patru copii, Heidi Klum a spus că acum are mult mai mult încredere în ea decât atunci când avea doar 20 de ani și a pozat pentru fotograful britanic Rankin.

“Am mai pozat nud înainte, însă le-am arătat tuturor asta. Am mai mult încredere acum decât atunci când aveam 20 de ani. Cred că atunci când eram mai tânără eram mai timidă”, a spus Heidi Klum.
heidi-klum--11147672-

Fostul model Victoria’s Secret, Heidi Klum prezintă acum emisiunea Next Topmodel din Germania. Ea are doi fii, Henry (11 ani), Johan (zece ani) și o fetiță, Lou, (șapte ani), cu fostul ei soț, cântărețul Seal.

Totodată, Heidi Klum mai are o fiica, Leni (13 ani), cu fostul ei partener, Flavio Briatore. Acum, Heidi Klum, care este și jurat la emisiunea America’s Got Talent, are o relație cu Vito Schanel, un dealer de artă, în vârstă de 30 de ani, scrie libertatea.ro.

Heidi Klum este un model german-american, vedetă TV, femeie de afaceri, fashion designer, cântăreață, producător TV, autor și actriță.

Dieta-minune a supermodelului Heidi Klum: cum poţi pierde 8 kilograme în doar 2 săptămâni

attends The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California.

Ce ținută a purtat sora Deliei Matache la cununia civilă?
Articolul anterior
„Din ♥ Branduri de Moldova” invită iubitorii de modă la cea de-a doua ediție Fashion Soirée Resort Collections 2017!
Articolul următor
Alte articole interesante